fbpx

5+1 ιδανικές προσφορές που μπορείς να βρεις στα web offers της Bionic!

Επειδή η Bionic Electronics ξέρει πόσο σου αρέσουν τα cool gadgets, σου προσφέρει δεκάδες προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές, όταν πραγματοποιήσεις μια παραγγελία μέσω της ιστοσελίδας της!

Επιπλέον, όταν πραγματοποιήσεις την παραγγελία σου online, έχεις δωρεάν παραλαβή της αγοράς σου σε 40+ Pick Up τοποθεσίες και δωρεάν delivery!

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 5 συσκευές από τα Web Offers, που πιστεύουμε ότι σου ταιριάζουν γάντι!

Δες πιο κάτω τα Web Offers της Bionic που ξεχωρίσαμε:

1
Trust DIXXO Wireless Bluetooth Speaker

Αν θες να ακούς τα αγαπημένα σου τραγούδια όπου κι αν βρίσκεσαι, τότε το DIXXO Wireless Bluetooth Speaker από την Trust, είναι η ιδανική επιλογή.

Μέσω του Bluetooth, μπορείς να συνδέσεις το smartphone σου και να απολαύσεις την αγαπημένη σου μουσική! Επιπλέον, η συσκευή φωτίζεται, δημιουργώντας την τέλεια ατμόσφαιρα!

Το DIXXO Wireless Bluetooth Speaker διαθέτει μπαταρία που φορτίζεται μέσω USB και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι και 15 ώρες πριν χρειαστεί να το φορτίσεις! Βρες την προσφορά εδώ!

2
Trust Gaming Bundle

Αν ψάχνεις να αναβαθμίσεις τα gaming peripherals σου, μάθε πως μπορείς να κάνεις δικό σου το Gaming Bundle από την Trust!

Το συγκεκριμένο bundle περιλαμβάνει mouse, mouse-pad, headset και keyboard, όλα φτιαγμένα για ατέλειωτες ώρες gaming! Βρες την προσφορά εδώ!

3
TP-Link Power Bank 10,400 mAh

Αν χρησιμοποιείς το smartphone σου συνέχεια, τότε θα μένεις συχνά χωρίς μπαταρία. Γι’ αυτό θα πρέπει να έχεις πάντα μαζί σου ένα power bank!

Το συγκεκριμένο Power Bank από την TP-Link μπορεί να φορτίσει ένα smartphone 3-5 φορές πριν χρειαστεί φόρτισμα, ενώ η διπλή θύρα USB μπορεί να φορτίζει 2 smartphones ταυτόχρονα! Βρες την προσφορά εδώ!

4
Western Digital SSD 250GB

Αν χρειάζεσαι μια συσκευή για να αποθηκεύσεις τις φωτογραφίες από τις διακοπές σου ή τα video από στιγμές που δεν θες να χάσεις, τότε ένας δίσκος SSD είναι η ιδανική επιλογή!

Ο συγκεκριμένος SSD από την Western Digital, έχει χωριτικότητα 250GB, έτσι δεν θα ανησυχείς αν θα γεμίσει σύντομα! Επιπλέον, ζυγίζει μόλις 37.4 γραμμάρια και έρχεται με 2 χρόνια εγγύηση! Βρες την προσφορά εδώ!

5
Corsair HS50 Stereo Gaming Headset

Το HS50 Stereo Gaming Headset από τη Corsair, με ηχεία ιδανικά για gaming, μπορεί να σου δώσει λεπτομερή και καθαρό ήχο.

Το ενσωματωμένο μικρόφωνο διαθέτει noise-cancelling λειτουργία για να μπορείς να μιλάς καθαρά με τους teammates σου. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες πλατφόρμες όπως PC, PS4, Nintendo Switch και smartphone! Βρες την προσφορά εδώ!

6
LG LED HD TV

Η μεγαλύτερη απόλαυση της ημέρας είναι όταν θα δεις την αγαπημένη σου σειρά στο Netflix! Για να την απολαύσεις στο έπακρο, θες μια τηλεόραση κορυφαίας ευκρίνειας.

Η LG LED TV HD 32LV300C TV είναι μια τηλεόραση 32″ με οθόνη High Definition και διαθέτει θύρες για USB & HDMI, για την ιδανική εμπειρία! Βρες την προσφορά εδώ!

Δες όλα τα Web Offers της Bionic Electronics ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending