fbpx

Δεν θα πιστεύεις πόσα λεφτά βγάζουν από το Instagram αυτοί οι ποδοσφαιριστές!

Δεν χρειάζεται να είσαι και κανένας παντογνώστης για να μπορείς να καταλάβεις πως στις μέρες μας τα social media καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος της καθημερινότητας μας.

Οι περισσότεροι από ‘μας περνούμε μπόλικο χρόνο σε μέσα όπως το Instagram τσεκάροντας posts, βάζοντας stories και επικοινωνώντας με φίλους και γνωστούς.

Ασφαλώς, πολλοί χρησιμοποιούν το Instagram και για διαφημιστικούς σκοπούς, βγάζοντας μάλιστα και αρκετά χρήματα για να ζουν από αυτό. Από αυτή την κατηγορία δεν ξεφεύγουν βέβαια και οι ποδοσφαιριστές.

Δεν είναι και λίγοι αυτοί που μόνο από το Instagram βγάζουν τόσα λεφτά, όσα δεν θα βγάλουμε εμείς ακόμα και αν δουλεύουμε για 2 ζωές.

Τους top 5 earners ποδοσφαιριστές από το Instagram είναι που μαζέψαμε για ‘σένα πιο κάτω:

1
Cristiano Ronaldo (189 εκατομμύρια followers)

Ο Πορτογάλος σούπερσταρ είναι κάτοχος τόσων πολλών ρεκόρ σε αγωνιστικό επίπεδο και η δημοτικότητα του είναι τόσο ψηλή παγκόσμια που μάλλον δεν είναι έκπληξη που βγάζει τα περισσότερα χρήματα από κάθε άλλο ποδοσφαιριστή μέσω Instagram.

Συγκεκριμένα, ο CR7 κερδίζει 47,8 εκατομμύρια δολάρια από το Instagram. Με άλλα λόγια, αν υπολογίσει κανείς πως έκανε 49 διαφημιστικά posts, σημαίνει πως για κάθε τέτοιο post παίρνει 975 χιλιάδες δολάρια!

2
Lionel Messi (135 εκατομμύρια followers)

Ο Αργεντινός αστέρας της Barcelona είναι ο 2ος στη σχετική λίστα βγάζοντας περίπου τα μισά λεφτά από όσα βγάζει το “αντίπαλο δέος” του.

Ο Lionel Messi, λοιπόν, κερδίζει μέσω Instagram 23,3 εκατομμύρια ή αλλιώς 648 χιλιάδες για κάθε ένα από τα 36 πληρωμένα posts που έκανε.

3
David Beckham (59 εκατομμύρια followers)

Η περίπτωση του David Beckham ίσως θα έπρεπε να διδάσκεται σε σεμινάρια personal branding και marketing.

Αυτό γιατί ο Άγγλος έκανε μια σπουδαία καριέρα σαν ποδοσφαιριστής, αλλά κάνει ακόμα πιο σπουδαία πράγματα στη ζωή του μετά το ποδόσφαιρο.

Αρκετά χρόνια μετά την απόσυρση του από την ενεργό δράση παραμένει απίστευτα δημοφιλής με αρκετές εταιρείες να τον εμπιστεύονται για να προωθήσει τα προϊόντα τους.

Ο “Becks” κερδίζει από το Instagram 10,7 εκατομμύρια δολάρια ή 357 χιλιάδες για κάθε ένα από τα 30 διαφημιστικά posts που έκανε!

4
Neymar (128 εκατομμύρια followers)

Ότι και αν πει κανείς για το Βραζιλιάνο είναι περιττό! Κάθε αγωνιστικό του κατόρθωμα του συζητείται, κάθε τι που κάνει σχολιάζεται και ότι φορέσει γίνεται μόδα!

Αυτό προφανώς και το εκμεταλλεύεται άψογα, αφού παίρνει 722 χιλιάδες δολάρια για κάθε διαφήμιση που κάνει στο Instagram. Η “σούμα” του Ney είναι, με άλλα λόγια 7,2 εκατομμύρια, αφού έκανε 10 τέτοια posts.

5
Zlatan Ibrahimovic (39,1 εκατομμύρια followers)

Αλήθεια τώρα, θα μπορούσε να λείπει ο Zlatan από μια τέτοια λίστα; Ο Σουηδός είναι μοναδική περίπτωση στο χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο έχοντας πολλούς φανατικούς οπαδούς!

Πάνω σε αυτό ποντάρουν, όπως φαίνεται, πολλές εταιρείες-κολοσσοί με τον Zlatan να κερδίζει από το Instagram 4 εκατομμύρια δολάρια (200 χιλιάδες για κάθε ένα από τα 20 διαφημιστικά posts του)!

Ήξερες πως αυτοί οι ποδοσφαιριστές βγάζουν τόσα λεφτά μόνο από το Instagram τους;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending