fbpx

Αυτά είναι τα top 10 ξένα τραγούδια που κυκλοφόρησαν το 2019!

Έφτασε αυτή η εποχή, που αναπολώντας τα όσα πέρασαν τους τελευταίους μήνες από τη ζωή μας, κάνουμε λίστες με τα καλύτερα πράγματα που μας συνέβησαν, ώστε να αποχαιρετήσουμε την χρονιά που πέρασε… κρατώντας μόνο τα πιο ευχάριστα!

Έτσι κι εμείς, που ξέρουμε πόσο αγαπάς τη μουσική και τα νέα τραγούδια, σου ετοιμάσαμε τη λίστα με τα top 10 ξένα τραγούδια του 2019… και όλοι αγαπήσαμε, τραγουδήσαμε, χορέψαμε κ.λπ.

Δες τα πιο κάτω:

1
Señorita – Shawn Mendes

Ένα από τα ωραιότερα και πιο «αγαπησιάρικα» τραγούδια του 2019, η «σενιορίτα» που έγινε -από το πρώτο λεπτό κυκλοφορίας της- το σήμα κατατεθέν σε όλα τα Instagram stories των Κύπριων ερωτευμένων κοριτσιών… και όχι μόνο!

Είμαι σίγουρη ότι κι εσύ είχες κολλήσει και το είχες βάλει σε κάποιο story σου. Παραδέξου το, δεν είναι ντροπή! 😉

2
Bad Guy – Billie Eilish

Όλα τα «κακά παιδιά» το λάτρεψαν – ακόμα κι αν η Billie δεν πρόβλεψε, ούτε περίμενε αυτή την τεράστια επιτυχία! Σε μία συνέντευξή της, ανέφερε ότι δεν περίμενε να αρέσει σε κανένα το συγκεκριμένο τραγούδι.

«Για κάποιο λόγο, άρεσε στον κόσμο και τώρα είναι τεράστια επιτυχία. Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια που έφτιαξα ποτέ. Είναι το αγαπημένο μου να παρουσιάζω στην σκηνή, είναι τόσο διασκεδαστικό. Είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό το τραγούδι

3
Dance Monkey – Tones and I

Ήξερες ότι το αγαπημένο αυτό κομμάτι προέρχεται από τη μακρινή Αυστραλία; Η 19χρονη Toni Watson πέρασε από την αφάνεια στην… παγκόσμια φήμη, αφού κατέκτησε την κορυφή των παγκόσμιων charts με το “Dance Monkey”, σε μόλις λίγες εβδομάδες από την κυκλοφορία του!

Μόλις πριν από μερικούς μήνες, σύμφωνα με το aljazeera.com, η Toni, γνωστή στον χώρο της μουσικής και ως “Tones and I”, ζούσε σε… φορτηγό και τραγουδούσε στο δρόμο στην παραλιακή πόλη Byron Bay, νότια του Brisbane.

Σήμερα, το “Dance Monkey” είναι το No. 1 τραγούδι σε 18 χώρες και έχει έχει κερδίσει πάνω από 500 εκατομμύρια “κλικς” στο Spotify – είναι το 1ο αυστραλιανό κομμάτι που γίνεται τοNo. 1 στο Global Top 50 chart!

Ηθικό δίδαγμα: Μην παρατάς -ποτέ- τα όνειρά σου!

4
Old Town Road – Lil Nas X

Μπορεί αυτό το κομμάτι να κυκλοφόρησε για 1η φορά τον Δεκέμβριο του 2018, όμως γνώρισε την επιτυχία το 2019!

Το Old Town Road αρχικά κέρδισε δημοτικότητα μέσα από το app κοινωνικής δικτύωσης  TikTok και τελικά μπήκε στο Billboard charts τον Μάρτιο του 2019.

Σίγουρα θα το έχεις δει / ακούσει και αυτό άπειρες φορές σε Instagram stories

5
Con Calma – Daddy Yankee, Katy Perry

Ο Daddy Yankee έγραψε ιστορία τον Ιανουάριο του 2019, όταν κυκλοφόρησε το “Con Calma” με τον Καναδό reggae star – Snow!

Ο Snow έκανε την επιστροφή του στο “Hot 100” για πρώτη φορά, μετά από 25 και περισσότερα χρόνια, όταν το τραγούδι του “Informer” του 1992 (το οποίο αποτέλεσε έμπνευση για το “Con Calma” του Daddy Yankee) έμεινε στο No.1 για 7 συνεχόμενες εβδομάδες.

Φυσικά, το νέο remix με την Katy Perry έκανε ακόμη μεγαλύτερο χαμό, τρελαίνοντας τόσο τους οπαδούς του Yankee, όσο και της Perry!

6
Loquita – Eleni Foureira, Claydee

Η «θεά», η «απόλυτη», η “Queen” -και όπως αλλιώς την αποκαλούν- Ελένη Φουρέιρα τρέλανε όλους τους fans της με τη συνεργασία της με τον αγαπημένο Αλβανό καλλιτέχνη – Claydee.

«Είσαι η τρελή μου… είμαι η τρελή σου» μας τραγουδούν οι 2 τους και η επιτυχία ήταν -φυσικά- αναμενόμενη, αφού η Φουρέιρα μετά την 2η θέση της στην Eurovision 2018 κατάφερε να εκτοξεύσει την καριέρα της σε διεθνές επίπεδο!

Εσύ χόρεψες το “Loquita Challenge” που έγινε viral στα social media;

7
El Ritmo Psicodélico – Eleni Foureira

Η φρενίτιδα του «κόλο κο λόκο λόκο λο» που -σχεδόν- κανένας Κύπριος δεν κατάφερε να πει σωστά τα lyrics!

Παρ’ όλο που οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουν ιδέα για τη σημασία του συγκεκριμένου τραγουδιού, δεν παύει να είναι 1 από τα Top 10 τραγούδια του 2019 που όλοι αγαπήσαμε και χορέψαμε (η προσπάθεια μετράει)!

8
Beautiful People – Ed Sheeran

“Beautiful People” – ένα εξίσου ανεβαστικό και χορευτικό τραγούδι που όλοι μας ακούσαμε αρκετές φορές μέσα στο 2019, αφού αγαπάμε τον Ed Sheeran!

Μήπως κι εσύ ταυτίστηκες κάπως με τον τύπο στο video clip;!

9
Don’t Call Me Angel – Ariana Grande, Miley Cyrus, Lana Del Rey

Η Ariana Grande, η Miley Cyrus και η Lana Del Rey μας έδωσαν μια συνεργασία-φωτιά με το τραγούδι τους “Don’t Call Me Angel”, ενώ με το video clip τους μας έδωσαν να καταλάβουμε για τα καλά ότι απλά δεν θέλουν να τους αποκαλούν άγγελους!

Το τρίο κυκλοφόρησε τη συνεργασία τους, που θα είναι το soundtrack για την επερχόμενη ταινία Charlie’s Angels. Για το όχι και τόσο αγγελικό video οι: Cyrus, Grande και Del Rey, μεταμορφώθηκαν σε «σκοτεινούς» αγγέλους, καθώς φορούν τα φτερά των Victoria’s Secret Fashion Shows.

10
How Do You Sleep? – Sam Smith

Ήταν μία από τις πιο ωραίες κυκλοφορίες του φετινού καλοκαιριού! Το τραγούδι χαρακτηρίζεται από έναν υπνωτικό ρυθμό και χορευτικό ρυθμό, ενώ η μελωδία έχει χαρακτηριστικά του στυλ του Sam Smith, παρουσιάζοντας έτσι τις φωνητικές του ικανότητες και το ξεχωριστό στύλο της φωνής του!

Τόσο ο ρυθμός και η μελωδία, όσο και οι στίχοι, δεν άφησαν κανέναν αδιάφορο, αφού η ερώτηση “how do you sleep when you lie to me?” είναι σίγουρα ένα ερώτημα που βασανίζει αρκετούς εκεί έξω…

Άκουγες και εσύ ασταμάτητα τα συγκεκριμένα τραγούδια; Γράψε μας στα σχόλια το δικό σου αγαπημένο τραγούδι του 2019!


Main image Credits: jacarandafm.com/Supplied, consequenceofsound.net, grammy.com/Twitter.com: @RecordingAcad, last.fm/GabrielKepler @foureira, timesofindia.indiatimes.com, slate.com @Rich Fury/Getty Images 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending