5 ιδέες για πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα δώρα κάτω των €50!

Law Student, University of Cyprus
bellieinsalute.it

Με το που μπαίνει ο Δεκέμβρης, όλοι μπαίνουμε -θέλοντας και μη- στο πνεύμα τον Χριστουγέννων! Λίγο το κρύο, λίγο οι στολισμένοι δρόμοι και οι στολισμένες πλατείες, σε κάνουν να ανυπομονείς να έρθουν τα Χριστούγεννα!

Ένα από τα παλαιότερα έθιμα, μαζί με το στόλισμα του δέντρου, είναι και η ανταλλαγή δώρων με τα αγαπημένα μας πρόσωπα! Έτσι, μαζέψαμε 5 ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα, που θα σε εμπνεύσουν για το τι θα χαρίσεις φέτος, σε οικονομική τιμή!

Αυτά είναι λοιπόν 5 χριστουγεννιάτικα δώρα κάτω των €50:

1Χριστουγεννιάτικα στολίδια με προσωπικό μήνυμα

groupon.com

Τι πιο χριστουγεννιάτικο από ένα στολίδι για το δέντρο, το οποίο περιέχει ένα προσωπικό μήνυμα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα;! Μπορείς να τα δημιουργήσεις ΕΔΩ!

2Cold Brew Iced Coffee Maker

thedailybeast.com

Το δώρο αυτό είναι η καλύτερη επιλογή για τους δικούς σου που είναι λάτρεις του καφέ!

Η συσκευή στοιχίζει περίπου €25 και είναι εύκολη στη χρήση, αφού τη γεμίζεις απλά με τον αγαπημένο σου καφέ, προσθέτεις νερό και το αφήνεις για λίγο να αναμειχθεί – Έτοιμο το cold brew σου! Μπορείς να την αγοράσεις ΕΔΩ!

3Phone Camera Lens

digitaltrends.com

Όλοι έχουμε ένα φίλο μας που του αρέσει να βγάζει φωτογραφίες! Για τον φίλο σου αυτό, το ιδανικό δώρο θα ήταν ένας φακός που τοποθετείται στην κάμερα του κινητού του και του επιτρέπει να βγάζει πιο καθαρές και επαγγελματικές φωτογραφίες!

Ανάλογα με το μέγεθος του φακού, κυμαίνονται και οι τιμές! Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τον πιο οικονομικό, που είναι στα €12! Μπορείς να τον βρεις ΕΔΩ!

4Vinyl Record Player

amazon.com

Το δώρο αυτό είναι από τα καλύτερα δώρα για τους λάτρεις της μουσικής! Με το vinyl record player, μπορείς να ακούσεις παλιούς δίσκους.

Μπορείς επίσης να ενώσεις τις συσκευές σου με Bluetooth ή USB και να απολαύσεις τα αγαπημένα σου τραγούδια. Όσον αφορά την τιμή του, είναι περίπου €40! Μπορείς να το βρεις ΕΔΩ!

5Φορτιστής κινητού – μπρελόκ κλειδιών

thegrommet.com

Το δώρο αυτό είναι ένας επαναφορτιζόμενος φορτιστής έκτακτης ανάγκης που βρίσκεται πάντα μαζί σου, αφού τοποθετείται στα κλειδιά του αυτοκινήτου σου!

Είναι ένα ιδανικό δώρο για το αγαπημένο σου πρόσωπο που πάντα μένει χωρίς μπαταρία! Μπορείς να το βρεις ΕΔΩ με €14!

Εσύ τι δώρα σκέφτεσαι να κάνεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα φέτος; 🙂