fbpx

Τα top 10 τραγούδια αυτής της δεκαετίας με τα περισσότερα YouTube views!

Ξέρουμε πως ούτε εσύ το πιστεύεις ακόμη, αλλά πλησιάζουμε σύντομα στο τέλος μιας (ακόμη) σημαντικής δεκαετίας. Ετοιμάζεσαι να καλωσορίσεις το 2020 με ανυπομονησία;

Ήταν μια δεκαετία που χαρακτηρίστηκε από πολλούς με επιτυχίες και μη, σε όλους τους τομείς. Έτσι, η μουσική δεν μπορούσε να μείνει πίσω!

Το YouTube ανακοίνωσε πρόσφατα τη λίστα με τα τραγούδια που πέτυχαν τα περισσότερα views (σε δισεκατομμύρια!) τα τελευταία -σχεδόν- 10 χρόνια. Αρκετά τα περιμέναμε να σκαρφαλώσουν στην κορυφή!

Δες πιο κάτω (σε αντίστροφη σειρά) τα top τραγούδια που δεν σταματούσαμε να ακούμε αυτά τα χρόνια:

1
Thinking Out Loud – Ed Sheeran

Ο Ed Sheeran είναι ο μόνος καλλιτέχνης σε αυτή τη λίστα με 2 τραγούδια του στα top 10. Στη 10η θέση, τον συναντάμε με το τραγούδι του “Thinking Out Loud,” που πέτυχε 2.8 δισεκατομμύρια views στο YouTube!

2
Counting Stars – OneRepublic

Το συγκρότημα OneRepublic δεν χρειάζεται να μετρά περισσότερια αστέρια, αφού πλέον μετρούν 2.8 δισεκατομμύρια views στο YouTube (20.000 περισσότερα από τον Ed Sheeran).

3
Roar – Katy Perry

Me 2.9 δισεκατομμύρια views, το “Roar” της Katy Perry το 2016, εκτός από hit της χρονιάς, υπήρξε επίσης μια σημαντική στιγμή στην αμερικανική ιστορία.

Αποτέλεσε θεματικό τραγούδι στην προεκλογική καμπάνια της Hillary Clinton, της πρώτης γυναίκας που ήταν υποψήφια Πρόεδρος στην ιστορία των Η.Π.Α.

4
Sugar – Maroon 5

Το τραγούδι κυκλοφόρησε το 2015 και παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του Super Bowl halftime show στις Η.Π.Α. Από τότε, το video σημείωσε πάνω από 3 δισεκατομμύρια views στο YouTube.

5
Sorry – Justin Bieber

Είναι πολύ αργά να ζητήσουμε συγγνώμη… που αυτό το video δεν είναι στην κορυφή της λίστας; Το hit του 2015, από τον Justin Bieber κατάφερε να φτάσει τα 3.2 δισεκατομμύρια views!

6
Gangnam Style – PSY

Με 3.4 δισεκατομμύρια views, ο PSY δεν έφτασε απλά στο top 5 με αυτό το video του, αλλά “έσπασε” και το ρεκόρ το 2014, από τα views που μπορούσε να… διαχειριστεί το YouTube την τότε χρονική περίοδο!

7
Uptown Funk

Ο Mark Ronson και Bruno Mars σημείωσαν τον εκπληκτικό αριθμό των 3.7 δισεκατομμυρίων views.

Όταν κυκλοφόρησε το τραγούδι, ήταν για 14 εβδομάδες στα top των charts το 2015. Πήρε έτσι τον τίτλο του longest-leading Billboard Hot 100 της δεκαετίας του 2010 (μέχρι τότε).

8
See You Again – Whiz Khalifa ft. Charlie Puth

Το video του Wiz Khalifa μαζί με τον Charlie Puth (24 χρονών τότε) μας συγκίνησε όλους, σημειώνοντας μέχρι σήμερα 4.3 δισεκατομμύρια views. Το 2017, έφτασε στην κορυφή.

Σε θυμίζουμε πως το τραγούδι ήταν σημείο αναφοράς στον διάσημο ηθοποιό Paul Walker, που πέθανε μετά από σύγκρουση στο αυτοκίνητό του, πριν την κυκλοφορία της νέας του ταινίας “Furious 7” το 2015.

9
Shape of You – Ed Sheeran

Κυκλοφόρησε το 2017, σημειώνοντας 4.5 δισεκατομμύρια views. Χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο, πέραν από το γεγονός ότι ήταν (και είναι ακόμη) ένα από τα πιο ρομαντικά τραγούδια και No.1 επιλογή σε κάθε γαμήλιο χορό;

10
Despacito – Luis Fonsi ft. Daddy Yankee

Το τραγούδι “Despacito,” βγήκε νικητής αυτής της δεκαετίας με 6.5 δισεκατομμύρια views! Σχεδόν 2 χρόνια μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού, ο Πουερτορικανός Luis Fonsi και ο Daddy Yankee, συνεχίζουν να βρίσκονται στις κορυφές των charts.

Αυτή δεν είναι η 1η φορά που το “Despacito” (που σημαίνει “αργά” στα ισπανικά), άφησε ιστορία στο YouTube. Το 2018 έγινε το 1ο YouTube video που έφτασε τα 5 δισεκατομμύρια views, κατακτώντας μια θέση ανάμεσα στα Guinness World Records!

Εσύ ποιο τραγούδι δεν σταματούσες να ακούς τα τελευταία 10 χρόνια;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending