fbpx

Είδες τους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος να τραγουδούν το “Jingle Bells”; (video)

Χριστούγεννα. Η εποχή της αγάπης, η εποχή που ζεστασιά γεμίζει τις ψυχές των ανθρώπων με την ελπίδα το αύριο να είναι πολύ καλύτερο από το σήμερα.

Το “Γκολ στη Ζωή”, δίνοντας συνέχεια στο κοινωνικό του έργο, μάζεψε μερικούς από τους κορυφαίους Κύπριους και ξένους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα μας και δημιούργησε μια ξεχωριστή εκδοχή του “Jingle Bells” με το αποτέλεσμα, βέβαια, είναι ξεκαρδιστικό.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως κάνοντας like στο video clip στις σελίδες της Τράπεζας Κύπρου και του Γκολ στη Ζωή – Goal in Life προσφέρουμε ένα ευρώ στο Φιλανθρωπικό Σωματείο Αλκυονίδες – Alkionides Charity

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως στο φιλμάκι συμμετέχουν οι: Αντρέας Φιλιώτης, Ιωάννης Κωστή, Λουκρητία Χρυσοστόμου, Κωστάκης Αρτυματάς, Μαρτίνος Χριστοφή, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, , Νικόλας Ιωάννου, Tete, Andre Teixeira, Calo, Emilio Nsue, Miguelito, Matilda Abramo, Matt Derbyshire, Renato Margaca, Samu Volotinen, Sasa Markovic, Uros Matic, Vinicius.

Απόλαυσε το φιλμάκι πιο κάτω και μην ξεχάσεις να κάνεις like:

#JingleAllTogether

Αυτό τον Δεκέμβριο τραγουδάμε όλοι #JingleAllTogether. Το Γκολ στη Ζωή και η Τράπεζα Κύπρου παρουσιάζουν το τραγούδι Jingle Bells σε ένα διαφορετικό video clip. Ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες από διάφορες χώρες του κυπριακού πρωταθλήματος τραγουδούν στη μητρική τους γλώσσα το γνωστό και αγαπημένο χριστουγεννιάτικο τραγούδι, στέλνοντας μήνυμα αγάπης και χαράς, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού και τη στήριξη της διαφορετικότητας, ανάμεσα σε μικρούς και μεγάλους.
Kάνοντας like στο video clip στις σελίδες της Bank of Cyprus και του Γκολ στη Ζωή – Goal in Life προσφέρουμε ένα ευρώ στο Φιλανθρωπικό Σωματείο Αλκυονίδες – Alkionides Charity

Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν αλλά και στις ποδοσφαιρικές ομάδες.

#GoalinLife #JingleAllTogether

Posted by Γκολ στη Ζωή – Goal in Life on Wednesday, 18 December 2019

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending