fbpx

Οι 5 πιο αποτυχημένες μεταγραφές της Ανόρθωσης από το 2010 και μετά!

Αν πηγαίναμε πίσω στο 2010 και λέγαμε σε ένα φίλο της Ανόρθωσης πως με το τέλος της δεκαετίας, η “Μεγάλη Κυρία” θα συμπλήρωνε 11 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα ίσως να μας έβγαζε τρελούς.

Η αλήθεια είναι, ωστόσο, πως η δεκαετία 2010-19 είχε πολλά ανεβοκατεβάσματα για την ομάδα της Αμμοχώστου με μερικές εξαιρετικές πορείες που έμειναν ημιτελείς (2012-13, 2015-16) και αρκετές μέτριες χρονιές (2013-14, 2016-17, 2018-19).

Και ενώ ίσως θα ήταν πιο εύκολο να πάμε πίσω και να βρούμε τους παίκτες των κυανολεύκων που ξεχώρισαν, εμείς επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε τις 5 πιο αποτυχημένες μεταγραφές της Ανόρθωσης από το 2010 και μετά.

Δες ποιους επιλέξαμε πιο κάτω:

1
Jeremy Manzoro

anorthosis24.net

Πίσω στο χειμώνα του 2016 η Ανόρθωση θεωρείτο και ήταν μια από τις βασικές διεκδικήτριες του πρωταθλήματος με τον 25χρονο, Jeremy Manzoro, να ήταν η μεταγραφική κίνηση που επιλέχθηκε για τα άκρα της επίθεσης.

Ο Γάλλος εξτρέμ ήρθε δανεικός από τη Slavia Sofia με τους γνώστες του βουλγάρικου πρωταθλήματος να τον θεωρούν ένα από τους καλύτερους ξένους της διοργάνωσης.

Στο πρωτάθλημα μας αγωνίστηκε όμως μόλις 8 φορές χωρίς να σημειώσει κάποιο τέρμα με αποτέλεσμα να επιστρέψει πίσω στη Βουλγαρία το καλοκαίρι και τους φίλους της Ανόρθωσης να τον θυμούνται ως μια από τις χειρότερες μεταγραφές που έκανε ποτέ η ομάδα της Αμμοχώστου.

2
Lucas Consistre

alchetron.com

Το καλοκαίρι του 2010 στην Ανόρθωση ανέλαβε προπονητής ο Αργεντινός Guillermo Hoyos που έφερε στους Βαρωσιώτες αρκετούς Λατινοαμερικάνους ποδοσφαιριστές.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Αργεντινός επιθετικός, Lucas Concistre.

Τον χειμώνα του 2011, όμως, ο Consistre αποχώρησε έχοντας παίξει σε μόλις 4 παιχνίδια πρωταθλήματος, όλα ως αλλαγή, με συνολικό χρόνο συμμετοχής λίγο πάνω από τα 50 λεπτά και χωρίς να σκοράρει με την “Μεγάλη Κυρία” να υποχρεώνεται να τον αποζημιώσει με αρκετές χιλιάδες ευρώ.

3
Biel Medina

Μένουμε στη σεζόν 2010-11, με τον Ισπανό αμυντικό Biel Medina να καταγράφεται ως άλλη μια αποτυχημένη μεταγραφή της Ανόρθωσης.

Είχε προηγηθεί η διαφωνία του Νίκου Κατσαβάκη με τον Guillermo Hoyos, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την αποδέσμευση του πρώτου και τον ερχομό του Medina ως αντικαταστάτη του.

Μόνο που ο Ισπανός αποδείχθηκε ανεπαρκής και μετά από μόλις 5 συμμετοχές με τη φανέλα των κυανολεύκων αποτέλεσε παρελθόν, όπως και ο Consistre, τον Γενάρη του 2011.

4
Igor Tomasic

ant1.com.cy

Έχοντας πλούσιο βιογραφικό με παρουσίες σε Ολλανδία, Βέλγιο, Ισραήλ, Βουλγαρία και Ελλάδα, ήρθε το 2011 στην Ανόρθωση ο Igor Tomasic σε ηλικία 34 ετών για να αποτελέσει τον στυλοβάτη της άμυνας.

Ο Κροάτης με βουλγαρικό διαβατήριο δεν είχε όμως όρεξη για μπάλα. Παρά την κακή του απόδοση ο Tomasic “κάθισε” στο συμβόλαιο του με αποτέλεσμα να αποχωρήσει ένα χρόνο μετά, λαμβάνοντας γερή αποζημίωση και έχοντας αγωνιστεί σε μόλις 13 αγώνες.

5
Ivan Vargic

goal.philenews.com

Ο σοβαρός τραυματισμός του Mario Felgueiras, λίγο πριν τον αγώνα της Ανόρθωσης με τη Δόξα για την 1η αγωνιστική της σεζόν 2018-19, είχε ως αποτέλεσμα να έρθει στη “Μεγάλη Κυρία”, δανεικός από τη Lazio, ο Κροάτης τερματοφύλακας, Ivan Vargic.

Το γεγονός πως ανήκε σε μια ομάδα όπως η Lazio προϋπόθετε πως οι Βαρωσιώτες έκαναν μια ποιοτική κίνηση με την πραγματικότητα όμως να αποδεικνύεται πολύ διαφορετική.

Ο Vargic ουδέποτε ενέπνευσε εμπιστοσύνη, χάνοντας τη θέση του από τον νεαρό Δημήτρη Δημητρίου. Στις 10 του συμμετοχές με τον Φοίνικα στο στήθος υπέπεσε σε πολλά λάθη και αποτέλεσε παρελθόν με το τέλος της περιόδου.

Ποια ήταν για ‘σένα η χειρότερη μεταγραφή που έκανε η Ανόρθωση από το 2010 μέχρι σήμερα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending