fbpx

Epic Broadband HomeΒox: Internet στο σπίτι με ταχύτητα 60 Mbps με μόνο €19,99/μήνα!

Συνεχίζοντας την υλοποίηση της υπόσχεσής της για ένα υπερσύγχρονο δίκτυο σε συνδυασμό με πραγματική οικονομία και στοχεύοντας πάντα στην αναβάθμιση των υπηρεσιών και προϊόντων που παρέχει στους συνδρομητές της, η Epic προσφέρει μέχρι τέλος Απριλίου το εξαιρετικά δημοφιλές Broadband HomeBox με μόνο €19,99/μήνα για τους πρώτους 12 μήνες.

Προσφέροντας ταχύτητα 60Mbps, το Broadband HomeBox αποτελεί την ιδανική εναλλακτική λύση για ευρυζωνική σύνδεση internet στο σπίτι χωρίς να χρειάζεται σταθερή γραμμή και καλωδίωση ή ραντεβού εγκατάστασης.

Πλέον μπορείς να απολαμβάνεις απίστευτα γρήγορες ταχύτητες internet στο σπίτι με τρεις απλές κινήσεις: Παραλαμβάνεις το Broadband HomeBox, το βάζεις στην πρίζα και έχεις την ίδια ήμερα internet 60Mbps στο σπίτι.

Το Broadband HomeBox προσφέρει ταχύτητες 60Mbps Download και 5Mbps Upload ενώ οι συσκευές στο σπίτι μπορούν να συνδεθούν είτε μέσω ethernet, είτε ασύρματα μέσω WiFi.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες καλώντας (χωρίς χρέωση) στο 800-10-800 ή στο www.epic.com.cy/el/HomeBox

Σχετικά με την Epic

Η Epic είναι ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στην Κύπρο. Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, διαδικτύου και συνδρομητικής τηλεόρασης καθώς και εξειδικευμένες λύσεις ICT για επιχειρήσεις.

Παράλληλα, λειτουργεί 18 καταστήματα με προϊόντα τεχνολογίας, accessories και τηλεπικοινωνιακές λύσεις.

Η Epic συνδυάζει υπερσύγχρονο δίκτυο και πραγματική οικονομία. To 2019 προχώρησε σε μια μεγάλη επένδυση για ένα νέο, ασύλληπτα γρήγορο δίκτυο με 10 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα σε σύγκριση με το παρελθόν.

Ανήκει στην Monaco Telecom, πάροχο του Πριγκιπάτου του Μονακό, ενώ αποτελεί μέλος μιας δυναμικής ευρωπαϊκής οικογένειας εταιρειών τηλεπικοινωνιών που δραστηριοποιείται επίσης στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ελβετία και την Ιρλανδία.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending