fbpx

“Co-Watching”: Το νέο feature του Instagram που πρέπει να δοκιμάσεις με τους φίλους σου!

Τώρα που βρισκόμαστε σε καραντίνα -σίγουρα- χρησιμοποιείς τα social media πολύ περισσότερο από πριν!

Το Instagram κάθε φορά εξελίσσεται και μας εκπλήσσει με αυτά που προσφέρει, πόσο μάλλον τώρα που έχει εντάξει μια νέα λειτουργία, το λεγόμενο “Co-watching”!

Μιας και το κινητό σου τηλέφωνο έχει γίνει η προέκταση του χεριού σου και περνάς κι εσύ πολλές ώρες μέσα στο Instagram, τότε μπορείς να δοκιμάσεις τη νέα δυνατότητα που παρέχει στους χρήστες του.

Δες τη νέα λειτουργία του Instagram!

1
 Νέα δυνατότητα

Acrobatiq

Τι είναι, λοιπόν, το λεγόμενο “Co-watching”; Με το “Co-watching” μπορείς να κάνεις video-chat με τους φίλους σου και βλέπετε μαζί τις φωτογραφίες και βίντεο σε πραγματικό χρόνο, δηλαδή εκείνη τη στιγμή, σχολιάζοντάς τα!

Εξάλλου, το κουτσομπολιό δεν λείπει, ειδικά αυτές τις μέρες που βρίσκεσαι σπίτι και οι ασχολίες σου είναι λιγότερες σε σχέση με πριν!

2
Διαδικασία

YouTube

Η διαδικασία είναι πολύ απλή, ειδικά για εσένα που βρίσκεσαι συνεχώς με το κινητό στο χέρι και χειρίζεσαι τα social media σαν παιχνιδάκι!

Λοιπόν, ξεκινάς το video-call με τον φίλο σου, επιλέγεις το εικονίδιο “media”  που βρίσκεται κάτω στο κέντρο της οθόνης κι έτσι μπορείς ταυτόχρονα να βλέπεις περιεχόμενο φωτογραφιών από το Instagram μαζί με τους φίλους σου.

3
Τι σου προσφέρει;

Freepik

Το “Co-Watching”, λοιπόν, σου παρέχει τη δυνατότητα να επικοινωνείς με τους φίλους σου και να τους νιώθεις πιο κοντά σου, αυτές τις μέρες που βρισκόμαστε όλοι σε “quarantine mood”.

Εξάλλου, η επικοινωνία είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα και συμβάλλει στην καλυτέρευση της ψυχικής μας υγείας!

4
Πλεονεκτήματα

U-Dictionary

Σίγουρα, το “Co-watching” σου δίνει κάποια πλεονεκτήματα σε σύγκριση με ένα απλό video call!

Ένα από αυτά είναι ότι έρχεσαι ακόμα πιο κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους, έστω και μέσα από μια εικονική πραγματικότητα, αφού μπορείς να βάλεις μέσα στο video-chat ένα ή περισσότερους φίλους σου και να μοιράζεστε αυτά που βλέπετε, όπως θα κάνατε αν ήσασταν μαζί σε κάποιο cafe!

Επίσης, όταν δεν έχεις τι να κάνεις, μπορείς να περάσεις ευχάριστα τον χρόνο σου μαζί με τους φίλους σου και να μη νιώθεις μόνος/η!

5
Μειονεκτήματα

North Bay Bussiness Journal

Με το “Co-watching” μπορείς να βλέπεις μόνο φωτογραφίες από σελίδες ή άτομα που το profile τους δεν είναι ιδιωτικό!

Οι φωτογραφίες που μπορείτε να δείτε μαζί χωρίζονται σε 3 κατηγορίες, σε αυτές που σου άρεσαν (liked), σε αυτές που έχεις αποθηκεύσει (saved) και σ’ αυτές που «προτείνονται» για ‘σένα (suggested).

Η υπερβολική χρήση του, -ίσως- σε κάνει να μη ξεκολλάς από την οθόνη του κινητού σου και να καταντήσεις μεγάλος κουτσομπόλης!

Συμβουλή: Χρησιμοποίησε τη νέα αυτή δυνατότητα με μέτρο, εξάλλου έχεις και άλλες υποχρεώσεις που σε κυνηγούν! (Α και μη ξεχνάς να απολυμαίνεις συχνά το κινητό σου, ώστε να φεύγουν τα μικρόβια!)

Δοκίμασε και εσύ το “Co-watching” στο Instagram και γράψε μας τη γνώμη σου σε σχόλιο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending