fbpx
No menu items!
More

    YouTube: Αυτά είναι τα 10 top trending videos στην Ελλάδα που ξεχωρίσαμε αυτές τις μέρες!

    Τόσες ώρες στο σπίτι όλοι καταλήγουμε στο YouTube, είτε για να ακούσουμε τραγούδια, είτε για να δούμε αστεία βιντεάκια, αλλά και γενικά ό,τι μας ενδιαφέρει!

    Γνωρίζεις ότι το YouTube μαζεύει τα trending videos κάθε ημέρας και μπορείς να τα δεις όποτε θέλεις μέσα στη μέρα; Μπορείς να τα βρεις στο κουμπί που έχει το εικονίδιο της φωτιάς, με το όνομα “Trending”.

    Εμείς ξεχωρίσαμε τα πιο ενδιαφέροντα video από τα δημοφιλή των τελευταίων ημερών και σου τα παρουσιάζουμε πιο κάτω!

    Δες τα top trending YouTube videos:

    1
    MELISSES- Mισή Καρδιά (Οfficial Music Video HD)

    Οι Μέλισσες, το πολυαγαπημένο μας συγκρότημα, επέστρεψαν με καινούριο τραγούδι και κατακτούν την κορυφή των trending videos στο YouTube!

    Τη σκηνοθεσία του νέου τραγουδιού, με τίτλο «Μισή Καρδιά», επιμελήθηκε o ίδιος ο Χρίστος Μάστορας, μιας και το video κυκλοφόρησε εν καιρώ κορωνοϊού και σ’ αυτό συνέβαλαν οι fans του συγκροτήματος, οι οποίοι έστειλαν τις δικές τους προτάσεις και από αυτές επιλέχθηκαν οι πιο ταιριαστές για το video.

    Μάλιστα, αποφάσισαν να δώσουν το ποσό των 5.000 ευρώ για τις ανάγκες των νοσοκομείων και για την προμήθεια ιατροφαρμακευτικού υλικού!

    2
    Nikos Vertis & Amir – Si on n’aime qu’une fois / Η Λέξη Σ’ Αγαπώ (Official 4k Videoclip)

    Δεύτερο ακολουθεί το καινούριο τραγούδι του Νίκου Βέρτη. «Η Λέξη Σ’ Αγαπώ» φαίνεται ότι εντυπωσίασε τον κόσμο, αφού σε λιγότερο από 10 μέρες έφτασε σχεδόν τα 3 εκατομμύρια views!

    Δεν είναι μόνος, μαζί του ο Amir που τραγουδά στα γαλλικά, ενώ οι ελληνικοί στίχοι είναι γραμμένοι από τον ίδιο τον Βέρτη. To video είναι 4Κ, δηλαδή έχει ανάλυση 4 φορές περισσότερο από ένα συνηθισμένο βίντεο, έτσι μπορείς να το απολαύσεις σε μια μεγάλη smart-tv.

    3
    Η Viral Κύπρια «πεθερά» εξομολογείται: «Ζω ένα δράμα!»

    Στην τρίτη θέση έρχεται η συνέντευξη της «Κύπριας πεθεράς» που έγινε viral στα Social Media. Η «πεθερά», ή αλλιώς Ελένη Γαλαταριώτη, ανέβασε στο YouTube ένα βίντεο που παίζει το ρόλο της πεθεράς, η οποία τα έχει βάλει με την νύφη της που δεν περιποιείται τον γιο της!

    Καλεσμένη -διαδικτυακά- στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου-Κου» μοιράζεται την εμπειρία της, καθώς και το τι αντιμετώπισε από τον κόσμο όταν τα βίντεο της έγιναν viral.

    4
    Θα κάτσω σπίτι 2020 – Official Music Video

    Η επανεκτέλεση του τραγουδιού «Θα κάτσω σπίτι», από διάσημους Έλληνες τραγουδιστές το φέρνουν στην 5η θέση! Το τραγούδι ερμηνεύτηκε αρχικά από τον Λουκιανό Κηλαηδόνη, το 1986.

    Μουζουράκης, Μάστορας, Πορτοκάλογλου, Τζιώρτζια (Μπλε), και πολλοί άλλοι ένωσαν τις φωνές τους για να μας περάσουν το μήνυμα ότι πρέπει να μείνουμε σπίτι για να ξεπεράσουμε την κατάσταση που ζούμε τώρα!

    5
    VINYΛΙΟ – Live Επεισόδιο – 7/4/2020

    Η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα επιστρέφει με καινούριο live επεισόδιο της εκπομπής τους “VINYΛΙΟ” στο YouTube, και όπως ήταν αναμενόμενο «κλέβουν τις παραστάσεις»!

    Μέσω της εκπομπής στέλνουν τα δικά τους μηνύματα για την κατάσταση που ζούμε και υπόσχονται να σε ταξιδέψουν στον χρόνο, παρέα με μοναδικές μουσικές.

    6
    Η αποχώρηση που δεν περίμεναν ούτε οι κριτές! |MasterChef 4

    Από τα δημοφιλή video δε θα μπορούσε να λείπει και το διάσημο παιχνίδι μαγειρικής Master Chef! Σ’ αυτή τη σεζόν δεν ξέρεις τι να περιμένεις σε κάθε επεισόδιο.

    Έτσι και στο τελευταίο επεισόδιο υπήρξε μια αποχώρηση «φωτιά» που δεν περίμενε κανείς, ούτε καν οι κριτές! Αν δεν το έχεις δει μέχρι τώρα, πάτα πιο πάνω.

    7
    Light – Magic – Official Music Video

    Το rap φαίνεται ότι κατακτά τα trending του YouTube, μιας και υπάρχουν 2-3 τραγούδια αυτού του είδους ανάμεσα στα top. Εμείς διαλέξαμε το καινούριο τραγούδι του Light που φέρει το όνομα “Magic”.

    Ο Light είναι περιζήτητος στη νεολαία, αφού τα περισσότερα του τραγούδια φτάνουν τα 15 εκατομμύρια views. Αν δεν το γνώριζες είναι ένας από τους αγαπημένους rappers του Αντετοκούμπο!

    8
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ – 03/04/2020

    Ο γνωστός σε όλους «Άντε γεια», Τάσος Τσουκαλάς, μοιράζει πολλά γέλια όποτε τον πιάνουν οι κρίσεις και φώναζει τη γνωστή φράση!

    Μέσα στα trending videos είναι και ένα με διάφορα αποσπάσματα από εκπομπές του και σίγουρα υπόσχεται πολύ γέλιο.

    9
    60-MINUTE SPECIAL | Cirque du Soleil | April 3

    Μέσα στα δημοφιλή αυτών των ημερών υπάρχει και ένα video με 60 λεπτά ακροβατικών και χορευτικών που θα σου κόψουν την αναπνοή.

    Το Cirque du Soleil σου παρουσιάζει ένα μικρό απόσπασμα από το show που κάνουν. Ετοιμάσου να εντυπωσιαστείς από χρώματα, μουσική και κίνηση!

    10
    H Ανάκριση – La Casa de Papel Στο Περίπου S04E02

    Όλοι, αυτόν τον καιρό μιλάνε για το παγκόσμιο φαινόμενο “La Casa de Papel”. Η τέταρτη σεζόν κυκλοφόρησε και όλοι παρακολουθούν κάθε επεισόδιο με ιδιαίτερη προσοχή!

    Το κανάλι στο Youtube με το όνομα “Tukutubegr” δίνει την δική του σατιρική ανάλυση στο δεύτερο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν και φυσικά βρίσκεται ανάμεσα στα top video των ημερών.

    Ποιο video σου τράβηξε την προσοχή; Γράψε μας στα σχόλια το δικό σου αγαπημένο!

    Follow Us

    45,341FansLike
    11,539FollowersFollow
    17,400FollowersFollow
    1,070SubscribersSubscribe

    Trending