fbpx

Έξυπνες λύσεις οργάνωσης και αποθήκευσης από την ΙΚΕΑ!

H οργάνωση ενός σπιτιού μοιάζει με «βουνό» αφού είναι μια χρονοβόρα διαδικασία. Ωστόσο, είναι κάτι που χρειάζεται να κάνουμε τακτικά κατά τη διάρκεια του χρόνου, έτσι ώστε το σπίτι μας να ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας ανάλογα με την κάθε εποχή.

H σωστή οργάνωση μπορεί να βοηθήσει να εκμεταλλευτούμε σωστά και λειτουργικά κάθε χώρο του σπιτιού. Ακόμη και μερικές μικρές αλλαγές μπορούν να ανανεώσουν το σπίτι και τη διάθεσή μας.

Φροντίστε να κάνετε την κατάλληλη προετοιμασία, έχοντας προμηθευτεί εκ των προτέρων όλα τα απαραίτητα, ώστε να μετατρέψετε τη διαδικασία οργάνωσης και αποθήκευσης σε μια εύκολη και δημιουργική διαδικασία, εξασφαλίζοντας ένα καλό αποτέλεσμα.

Δες πιο κάτω:

1
Κλείστε τον χειμώνα στην ντουλάπα σας και υποδεχθείτε το καλοκαίρι

Ξεκινήστε την οργάνωση βγάζοντας τα χειμερινά σας ρούχα και τοποθετώντας τα στο κρεβάτι ή σε ένα μεγάλο τραπέζι για να μπορείτε να έχετε μια καλύτερη εικόνα, σχετικά με το τι θέλετε να κρατήσετε και τι όχι.

Ταξινομήστε τα σε κατηγορίες: πουκάμισα, παντελόνια, σακάκια, φορέματα και πουλόβερ και ακολούθως τοποθετήστε τα μέσα σε θήκες για ρούχα SKUBB ώστε να τα διατηρήσετε σε άριστη κατάσταση μέχρι να τα ξαναχρειαστείτε.

2
Έχετε πολλά πράγματα να αποθηκεύσετε αλλά δεν έχετε αρκετό χώρο;

Το πρώτο βήμα για μια ισορροπημένη ζωή στο σπίτι είναι να ξυπνάς σε ένα τακτοποιημένο υπνοδωμάτιο. Όταν ο χώρος μας είναι περιορισμένος επιλέγουμε πρακτικές λύσεις. Ένα κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο θα σας βοηθήσει να ταξινομήσετε όσα αντικείμενα θέλετε να βρίσκετε πιο γρήγορα και άμεσα.

Χρησιμοποιήστε ακόμα κουτιά αποθήκευσης που είναι πολύ ανθεκτικά για να χωρέσουν από τα παιχνίδια των παιδιών σας, μέχρι σημαντικά έγγραφα και αντικείμενα καθημερινής χρήσης. Τα κουτιά αποθήκευσης DRONA προσθέτουν στιλ και λειτουργικότητα στο υπνοδωμάτιο ή το καθιστικό σας και ταιριάζουν στη ραφιέρα KALLAX.

Ένα ανοικτό σύστημα αποθήκευσης όπως το   είναι η ιδανική λύση για κάθε χώρο, αφού μπορείτε να το διαμορφώσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας και να το τοποθετήσετε από τη σοφίτα μέχρι την αποθήκη και το υπνοδωμάτιό σας.

3
Η οργάνωση φέρνει ανανέωση!

Όσο πιο σωστά οργανώσουμε το σπίτι μας, τόσο περισσότερο θα το απολαμβάνουμε! Από το υπνοδωμάτιο των παιδιών μέχρι το καθιστικό, οι λύσεις είναι αμέτρητες και εξυπηρετούν κάθε ανάγκη σας.

Η σύνθεση αποθήκευσης με κουτιά TROFAST είναι ανθεκτική και παιχνιδιάρικη, αφού μπορείτε να τοποθετήσετε κουτιά και ράφια στο σημείο που τα θέλετε και να τα αλλάζετε οποιαδήποτε στιγμή ή να ανανεώνετε τα χρώματά τους ανάλογα με τη διάθεσή σας.

Μια λειτουργική συρταριέρα θα σας λύσει τα χέρια και παράλληλα θα αποτελέσει μια γρήγορη και εύκολη πινελιά ανανέωσης, αφού πάνω στην επιφάνειά της μπορείτε να τοποθετήσετε διακοσμητικά στοιχεία όπως βιβλία, λουλούδια ή τις αγαπημένες σας κορνίζες. Ο λιτός σχεδιασμός της συρταριέρας MALM σας επιτρέπει να τη συνδυάσετε εύκολα όποιο και να είναι το στιλ σας.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending