fbpx

Αυτά είναι τα 5+1 πιο ωραία μαγαζιά με θέα από ψηλά σε Αγία Νάπα & Πρωταρά!

Τώρα που απολαμβάνεις για τα καλά καλοκαιρινές μέρες (και νύχτες), ίσως να έχεις βαρεθεί  κι εσύ τις κλασσικές εξόδους που έκανες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Αν θέλεις, λοιπόν, να πας κάπου που θα έχει ωραίο φαγητό, ποτό, αλλά -κυρίως- θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τη θέα, διαβάζεις το σωστό άρθρο!

Η θέα που αναζητούμε όλοι αυτήν την εποχή του χρόνου είναι -φυσικά- η θάλασσα! Γι’ αυτό κι εμείς, σου προτείνουμε να επισκεφθείς 6 μαγαζιά σε Αγία Νάπα και Πρωταρά που έχουν φανταστική θέα… από ψηλά!

Δες τα πιο κάτω:

Instagram.com/@skylounge_ayianapa

Εκεί που η πολυτέλεια συναντά την άνεση, στο ξενοδοχείο Atlantica Mare Village, θα βρεις ένα μπαράκι που σου προσφέρει θέα από την όμορφη θάλασα της Αγίας Νάπας.

Αν θες να απολαύσεις τη δύση του ήλιου τα απογεύματα, cocktails, τσιμπήματα, ακούγοντας lounge μουσική και πίνοντας τον ναργιλέ σου, τότε δεν έχεις παρά να επισκεφθείς αυτό το ολοκαίνουριο bar!

wiz guide

Βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου Grecian Sands Hotel και ουσιαστικά πρόκειται για το εστιατόριό του. Όπως καταλαβαίνεις και από το όνομά του, εκεί θα βρεις φανταστικά burgers, αλλά είναι ιδανικό ακόμη και για ένα χαλαρό καφέ.

Αυτό που το κάνει μοναδικό, όμως, είναι η θέα που προσφέρει, μιας και στο σημείο που βρίσκεται υπάρχει ένας από τους ομορφότερους κόλπους της Αγίας Νάπας!

Booking.com

Θα το βρεις στο τέρμα του παραλιακού του Πρωταρά. Είναι από τα πιο όμορφα lounge μπαράκια της περιοχής και έχει θέα τη μοναδική θάλασσα του Πρωταρά.

Αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για ένα χαλαρό ποτό το βράδυ μετά το φαγητό.

Ξεχωριστό το κάνει το γεγονός ότι τα τραπεζάκια του βρίσκονται μέσα σε ένα κύκλο, ο οποίος γυρίζει συνεχώς! Με απλά λόγια… είναι ένα περιστρεφόμενο μαγαζί με θέα.

In-Cyprus

Απέναντι από την κεντρική πλατεία της Αγίας Νάπας βρίσκεται το δημοφιλές Hard Rock Cafe.

Στον τρίτο (και τελευταίο) όροφο του μαγαζιού στεγάζεται το εντυπωσιακό roof bar, το sky-bar όπως ονομάζεται, απ’ το οποίο απολαμβάνεις τη θέα της Αγίας Νάπας, μέχρι τη θάλασσα της περιοχής!

Εκεί, θα βρείς νόστιμο φαγητό, δροσιστικά cocktails και όπως σου έχουμε ήδη αναφέρει μοναδική θέα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Check In Cyprus

Ένα μπαρ που σου προσφέρει θέα 360 μοιρών σε ολόκληρη την Αγία Νάπα, είναι στη περιοχή του Μακρόνησου, στην ταράτσα του ξενοδοχείου Asterias Hotel, η οποία μετατράπηκε σε ένα ιδιαίτερο χώρο για ποτό με πανοραμική θέα.

Στο συγκεκριμένο μπαρ μπορείς να απολαύσεις τη δύση του ήλιου τα απογεύματα, cocktails ακούγοντας lounge μουσική.

www.cyprusumi.com

Ένα ιαπωνικό εστιατόριο με υπέροχα σούσι και -φυσικά- απίθανη θέα (γι’ αυτό και δεν λείπει από τη λίστα μας)!

Πέραν των εξαιρετικών γεύσεων που σου προσφέρει σε φαγητά, από εκεί απολαμβάνεις όλη τη παραλία του Κόννου, μια από τις πιο όμορφες παραλίες του Πρωταρά.

Έχεις επισκεφθείς κάποιο από αυτά τα μαγαζιά; Γράψε μας στα σχόλια ποιο είναι το αγαπημένο σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending