fbpx

Δες πώς να κερδίσεις μια εκπληκτική LG 4K LED Smart Tv για το σπίτι σου από τα McDonald’s!

Τι σου αρέσει να κάνεις κάθε καλοκαίρι με την παρέα σου, εκτός από το να πηγαίνετε θάλασσα και να βγαίνετε για καφέ ή ποτό; Μα φυσικά να χαλαρώνετε μαζί! Και εννοείται δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από αυτές τις καλοκαιρινές βραδιές που μαζεύεστε στο σπίτι για να δείτε μια ωραία ταινία ή το ματς που τόσο περίμενες με τους κολλητούς!

Αυτό σκέφτηκαν και τα McDonald’s, γι’ αυτό και σου κάνουν δώρο μια εκπληκτική LG 43″ Ultra HD 4K LED Smart Tv με τον νέο διαγωνισμό “It’s Big Tasty Time”!

Θες κι εσύ να διεκδικήσεις το δώρο; Μάθε πώς να μπεις στην κλήρωση!

1
Πώς να παίξεις

Παίξε το παιχνίδι ΕΔΩ και κάνε τους σωστούς συνδυασμούς! Απλά κάνε swipe στα δεξιά ή στα αριστερά και επέλεξε τις σωστές εικόνες για να πετύχεις τον κάθε συνδυασμό! Τόσο εύκολα, όπως θα δεις και στο πιο πάνω βίντεο!

Μπορείς να παίξεις το παιχνίδι από το κινητό ή το laptop σου, μέσα σε 1 λεπτό! Αν σου αρέσει το Big Tasty, τότε σίγουρα θα απολαύσεις κάθε συνδυασμό εικόνων που θα δημιουργήσεις!

2
Πόσο διαρκεί ο διαγωνισμός

Ο διαγωνισμός άρχισε στις 22 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 22 Αυγούστου (μέχρι τις 23:00). Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

3
…Και Νέο Big Τasty Offer

Εκτός από τον νέο “It’s Big Tasty Time” διαγωνισμό, τα εστιατόρια McDonald’s ετοίμασαν και ένα νέο super offer!

Με κάθε μεγάλο γεύμα Big Tasty Original, Big Tasty Chicken ή Big Tasty Bacon, παίρνεις voucher για δωρεάν Mini Tasty! Ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα, γι’ αυτό πρόλαβε!

Θες να κερδίσεις μια LG 43″ Ultra HD 4K LED Smart Tv;
Παίξε το παιχνίδι ΕΔΩ και στείλε το και στους φίλους σου για να μπουν στον διαγωνισμό!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending