fbpx

Join The STEAMers… και πέρασε δημιουργικά τον ελεύθερο σου χρόνο!

Το να έχουμε ελεύθερο χρόνο και να μένουμε στο σπίτι, είναι κάτι που όλοι χρειαζόμαστε κάποιες φορές. Το θέμα είναι να κάνουμε και σωστή διαχείριση, έτσι ώστε να μην φτάσουμε στο σημείο να πλήξουμε από τη βαρεμάρα. 

Γι’ αυτό τον λόγο, υπάρχουν πάντα εναλλακτικές επιλογές που μας δίνουν την ευκαιρία να περάσουμε δημιουργικά και ευχάριστα τον ελεύθερο μας χρόνο και εκτός σπιτιού. Αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για να κάνουμε #Join τη σωστή στιγμή.

Μια από αυτές είναι και τα εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης που προσφέρει το πρόγραμμα «The STEAMers» του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, τα οποία απευθύνονται σε παιδιά και νέους από 6 έως 35 ετών.

Τι είναι το πρόγραμμα Τhe STEAMers;

Πρόκειται για ένα καινοτόμο πρόγραμμα που βασίζεται στα πρότυπα των S.T.E.A.M (Science, Technology, Engineering, Arts, Mathematics). Συνδυάζει τις θετικές επιστήμες με την τεχνολογία και τις τέχνες και προσφέρει στους νέους πολυθεματικές γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται στα σύγχρονα επαγγέλματα.

Τι θα κερδίσεις από τη συμμετοχή σου στα δημιουργικά εργαστήρια;

Δηλώνοντας συμμετοχή στο εργαστήρια ρομποτικής, προγραμματισμού, φωτογραφίας, graphic design, δημιουργικής γραφής, μουσικής, θεάτρου, χορού και τέχνης που προσφέρει το πρόγραμμα… έχεις να κερδίσεις πολλά.

Τα εργαστήρια θα σε βοηθήσουν να καλλιεργήσεις την κριτική σκέψη και δημιουργικότητα σου, αλλά και να αποκτήσεις σημαντικές δεξιότητες ομαδικότητας και επίλυσης προβλημάτων.

Επιπλέον, σε ό,τι αφορά την επιχειρηματικότητα, το πρόγραμμα θα βελτιώσει τις ικανότητές σου σφαιρικά, καθιστώντας σε ικανό να ανταπεξέλθεις σε διάφορα επαγγέλματα. Έτσι, εκτός από το γεγονός ότι αλλάζεις δημιουργικά την καθημερινότητά σου, ενισχύεις και την επαγγελματική σου προοπτική.

Μάθε περισσότερες πληροφορίες

Τα εργαστήρια θα αρχίσουν τον Οκτώβριο και θα διεξάγονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στα Πολύκεντρα του ΟΝΕΚ σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο από εξειδικευμένους, προσοντούχους εκπαιδευτές και καθηγητές, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να υποβάλεις ηλεκτρονικά αίτησή, επισκέψου την ιστοσελίδα του προγράμματος https://thesteamers.onek.org.cy/ 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending