fbpx

Πώς φανταζόμαστε την επιστροφή στο Πανεπιστήμιο Κύπρου με τα νέα μέτρα για τον COVID -19!

Μπορεί φέτος -για πρώτη φορά- οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου να περίμεναν πώς τζιαι πώς την επιστροφή στο Πανεπιστήμιο αλλά…τα μέτρα που θα ισχύουν -ίσως- να έφεραν μια μικρή απογοήτευση σε μερικούς!

Γιατί άλλο είναι ρε παιδί μου να πάεις μάθημα τζιαι να δεις ούλλους σου τους συμφοιτητές τζιαι άλλο να πάεις τζιαι να δεις τους… μισούς. Τζιαι γιατί; Επειδή μπορεί να μεν εμβολιαστήκαν ή να μεν επρολάβαν να παν να κάμουν rapid test πριν να έρτουν.

Πώς φανταζόμαστε το Πανεπιστήμιο Κύπρου με τα νέα μέτρα για τον COVID – 19;

1
Μάθημα με φραπέ ή με μάσκα;

pexels.com

Ας ξεκινήσουμε πρώτα με τα ακροατήρια. Κάμε χάζι να εν όφκερο το ακροατήριο στα πρωινά μαθηματα, επειδή οι παραπάνω θα βαρκούνται να σηκωθούν να παν μάθημα. Οπότε, ή θα το παρακολουθούν παράλληλα με το 7ο τους όνειρο, είτε εν θα μπουν καν στον κόπο να ανοίξουν το laptop!

Οι παρέες θα συνάουνται για sleepover παρέα με reality shows τύπου Big Brother, GNTM (δεν ξέρουμε ακόμα ποιο θα επικρατήσει στις προτιμήσεις). Ε, οπότε πολλά πιθανόν να σηκώνουνται το πρωί τζιαι να θυμούνται ότι εν επήαν να κάμουν rapid test την προηγούμενη για να παν στο μάθημα.

2
Η ουρά στα εστιατόρια:

unsplash.com/

Όσοι φοιτητές είναι “υπόδειγμα” τζιαι θα πααίνουν στο Πανεπιστήμιο όπως πρέπει, θα πηαίνουν τζιαι στα εστιατόρια να τρώουν. Αν μέσα θα πρέπει να βρίσκεται περιορισμένος αριθμός ατόμων και με απόσταση 2 μέτρων ο ένας που τον άλλον, ήδη θωρώ την ουρά να φτάνει ως το βιβλιοπωλείο!

Μεν σας πω για τα τραπεζάκια που θα πρέπει να διπλασιαστούν για να τους φορούν ούλλους τους “πεινασμένους” τζιαι άμαν βάλεις drone να φκάλει φωτογραφία θα φαίνεται σαν γάμος σε χωράφι!

Η πρότασή μου εμένα είναι να αξιοποιηθεί επιτέλους το roof garden που βρίσκεται σε ένα ΘΕΕ κτίριο (κάπου τζιαμέ κοντά που το ΧΩΔ01) για να έχουμε ούλλοι που ένα τραπεζάκι να κάτσουμε!

3
Οι νέες γνωριμίες με “πανδημιακές” ερωτήσεις:

pexels.com

Παραμένουμνε στην κατηγορία των φοιτητών που εν βαρκούνται να πααίνουν Πανεπιστήμιο, τζιαι οι οποίοι θα γνωρίσουν νέο κόσμο!

Το φλερτ πλέον γίνεται παιχνίδι με ερωτήσεις και σχόλια στον διπλανό σου (που πρέπει να απέχει 1 μέτρο) ή στον μπροστινό σου (που επίσης θα απέχει 1 μέτρο) τύπου:

Εσύ έκαμες το εμβόλιο; ή Ποιον εμβόλιο έβαλες εσύ;

– Μπόρεις να μου δώκεις αντισηπτικό γιατί έλειψεν μου;

– Μπόρεις να μου δώκεις συνδετήρα να καρφιτσώσω τη μάσκα μου γιατί εκόπηκεν;

– Ούφφου ρε παιθκιά, έφκηκεν η ψυσσιή μου με τούντη μάσκα!

4
Οι χασκιασμένοι καθηγητές:

youtube.com

Οι αγαπημένοι μας καθηγητές, θα βρεθούν στη δύσκολη θέση να επιτελέσουν τον ρόλο της “Μενεγάκη”… τζιαι τι εννοώ με τούτο;

Εννοώ ότι θα πρέπει να έχουν την προσοχή τους τζιαι στους φοιτητές που θα βρίσκονται στο ακροατήριο αλλά τζιαι στην camera που θα μεταδίδει live-streaming, “στους φίλους που μας παρακολουθούν απ’ το σπίτι”, είτε επειδή είναι επιβεβαιωμένα κρούσματα, είτε επειδή ήταν στενές επαφές τζιαι θα παρακολουθούν εξ αποστάσεως.

Οπότε αν δεις τον καθηγητή σου χασκιασμένο τζιαι να μεν ξέρει που να θωρεί, συγχώρα τον (λέμε τώρα)!

5
Parties “αυστηρά” στο τραπεζάκι σου:

Φέτος, μπορεί να μας επιτρέψαν να φκούμε νακκουρούδιν τζιαι οι Ομίλοι ήδη εδιοργανώσαν το Welcome Party τους, με ψυχαγωγικό πρόγραμμα από τον Ανδρέα Λέοντα, όμως, δεν θα είναι όλα όπως παλιά.

Δηλαδή την πιο πάνω εικόνα ξέχασ’ την προς το παρόν, αφού κάθε παρέα θα πρέπει να έχει το δικό της τραπεζάκι και κάθε άτομο που την παρέα να έχει την καρέκλα του, για να μεν υπάρχει τούτος ο συνωστισμός ακριβώς μπροστά που την σκηνή.

Όπως τζιαι να έσσιει, είμαστε σίουροι πως είναι γλυκιά η επιστροφή στο Πανεπιστήμιο μετά που τόσο καιρό! Καλή αρχή!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending