fbpx

Φοιτητές πηδούν… από παράθυρα για να γλιτώσουν το πρόστιμο όταν η Αστυνομία κάνει έφοδο!

Σίγουρα τα φοιτητικά parties μας κάνουν να χαλαρώνουμε από τις υποχρεώσεις τις καθημερινότητας και μας μένουν αξέχαστα για πολύ καιρό, ειδικά αν περάσουμε καλά!

Τι γίνεται όμως όταν κάνεις παράνομο party με τους συμφοιτητές σου εν μέσω της πανδημίας; Πλακώνει η Αστυνομία και δίνει πρόστιμο σε όλους… Αν τους βρει εκεί. Και κάπως έτσι ένα φοιτητικό party γίνεται viral και μένει χαραγμένο στη μνήμη σου για όλη σου τη ζωή! ?

Δες πιο κάτω το video που έγινε viral:

Σε φοιτητικές εστίες, λοιπόν, του πανεπιστημίου του Salford στη Μεγάλη Βρετανία, ομάδα φοιτητών έκανε party, όταν η ασφάλεια “μπούκαρε” και το διέλυσε, μιας και η περιοχή βρίσκεται σε lockdown.

Αυτό σημαίνει ότι η συνάθροιση ατόμων σε εσωτερικούς χώρους απαγορεύεται, ενώ από τα μεσάνυχτα οι παμπ και τα μπαρ κλείνουν και οι κάτοικοι επιστρέφουν στα σπίτια τους.

Γι’ αυτό και οι φοιτητές για να γλιτώσουν αποφάσισαν να το σκάσουν και έτσι πήδησαν… από παράθυρα! Και μάλιστα του πρώτου ορόφου, σε ύψος 3,5 μέτρων.

Διάφορα βιντεάκια που κυκλοφόρησαν στα social media δείχνουν τους φοιτητές να βρίσκονται στα παράθυρα και να πηδούν από τις προεξοχές. Ακριβώς από κάτω βρίσκονται άλλοι φίλοι τους που προσπαθούν να τους πιάσουν.

Εκπρόσωπος του πανεπιστημίου δήλωσε στον Independent ότι η διοίκηση γνωρίζει για το βίντεο και θα λάβει δράση.

«Το Πανεπιστήμιο παίρνει το θέμα απίστευτα σοβαρά και έχει ήδη απευθυνθεί γραπτώς στους φοιτητές για να τους υπενθυμίσει τις ευθύνες τους και τις επιπτώσεις εάν η συμπεριφορά τους δεν συμμορφώνεται με τους ισχύοντες περιορισμούς και οδηγίες», ανέφερε.

Πηγή

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending