Δωρεάν Δανειστικές Βιβλιοθήκες από τις Υπεραγορές Μas – To διάβασες; Δάνεισέ το!

Προχωρώντας σε μία πρωτοποριακή κίνηση, οι υπεραγορές Mas δημιούργησαν τις Δωρεάν Δανειστικές Βιβλιοθήκες, καλώντας το κοινό να μοιραστεί τη γνώση και την εμπειρία ενός βιβλίου. Οι Δωρεάν Δανειστικές βιβλιοθήκες τοποθετήθηκαν στον εξωτερικό χώρο πέντε Yπεραγορών Mas, και σε αυτές το κοινό μπορεί να χαρίζει και να δανείζεται βιβλία δωρεάν.

Συγκεκριμένα, δίνεται η δυνατότητα σε οποιονδήποτε επιθυμεί, να μεταβεί στις Δωρεάν Δανειστικές Βιβλιοθήκες των πέντε Yπεραγορών Mas και να δώσει ένα ή περισσότερα βιβλία. Την ίδια στιγμή, κάποιος μπορεί να επισκεφθεί τις Δωρεάν Δανειστικές Βιβλιοθήκες και να δανειστεί ένα βιβλίο για να το διαβάσει. Σημειώνεται πως τα βιβλία θα πρέπει να επιστρέφονται στις Δωρεάν Δανειστικές Βιβλιοθήκες, έτσι ώστε ακόμη περισσότερο κοινό να μπορεί να μοιραστεί την εμπειρία.

Η εν λόγω ενέργεια εντάσσεται στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς των Υπεραγορών Μas, οι οποίες με την κίνηση αυτή ανταποδίδουν την προτίμηση και την αγάπη των καταναλωτών. Υποστηρικτής της όλης ενέργειας και αρωγός της όλης προσπάθειας είναι τα Αλλαντικά «Χρυσοδάλια».

Αν λοιπόν διάβασες ένα βιβλίο, σου άρεσε και πιστεύεις ότι αξίζει κάποιος να το διαβάσει, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι μεταβείς στους εξωτερικούς χώρους μίας εκ των πέντε υπεραγορών mas και να αφήσεις το βιβλίο σου στη Δωρεάν Δανειστική Βιβλιοθήκη.

Οι Δωρεάν Δανειστικές Βιβλιοθήκες βρίσκονται:

  • Λευκωσία: Υπεραγορά MAS Μικρόπολης – Λεωφόρος Αρχ. Μακαρίου 87, Παλιομέτοχο Τ.Κ. 2682 (22836655)
  • Λεμεσός: M&C KARSERAS LTD (Mary’S Market) – 3 Erik Mentelson street, NAAFI Area, (7000-6279)
  • Πάφος: Chris Supermarket – Ανεξαρτησίας 10, Τ.Κ. 8028 (26936035).
  • Λάρνακα: Υπεραγορά MAS Τρεμετουσιώτης – Βεργίνας 10, Τ.Κ. 6041, (24662418)
  • Ξυλοφάγου: Υπεραγορά MAS Κυριάκος – Πύργου 36, (24725252)