fbpx

5 παίκτες που δεν θα πιστεύεις πως πρωταγωνίστησαν σε διαφημίσεις!

Οι ποδοσφαιριστές τα τελευταία, αρκετά, χρόνια είναι από τις πλέον αναγνωρίσιμες φιγούρες σε όλο τον κόσμο. Αρκεί να παίζουν σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα και σε μια δημοφιλή ομάδα και αυτό τους κάνει, σε μεγάλο βαθμό, σταρ.

Το γεγονός αυτό, φυσικά, δεν μπορούσε να περάσει ανεκμετάλλευτο από διάφορες εταιρείες που στα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών βλέπουν τις προσωπικότητες εκείνες που μπορούν να διαφημίσουν με επιτυχία τα προϊόντα τους.

Βέβαια, το αποτέλεσμα αρκετές φορές μπορεί να φαίνεται αστείο με τους ποδοσφαιριστές εμφανώς έξω από τα νερά τους.

Πιο κάτω θα δεις 5 ποδοσφαιριστές που ίσως δεν ήξερες πως κάποτε πρωταγωνίστησαν σε διαφήμιση:

1
Luis Suarez

Εδώ το αποτέλεσμα είναι αρκετά αστείο! Μια εταιρεία προσέλαβε δήθεν τον Luis Suarez που στο σχεδόν 1 λεπτό που διαρκεί η διαφήμιση τον βλέπουμε να είναι όλα όσα τον μάθαμε: ένα καλόπαιδο που κάνει ακόμα και βουτιά προσποιούμενος τραυματισμό!

2
Shinji Kagawa

Η ιαπωνική τηλεόραση είναι πραγματικά πανεπιστήμιο από μόνη της! Εδώ βλέπουμε μια διαφήμιση στην οποία πρωταγωνιστεί ο Shinji Kagawa με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Dortmund και της Manchester United να έχει συμπρωταγωνιστή ένα σκύλο που …. μιλάει!

3
Carlos Tevez

Αυτή η διαφήμιση πρέπει να ήταν στο ξεκίνημα της καριέρας του Carlitos. Εδώ ο Αργεντινός χορεύει με χάρη και μπρίο όπως μόνο οι Λατινοαμερικάνοι ξέρουν! Τι διαφημίζει; Ένα παιδικό τηλεοπτικό κανάλι!

4
Emmanuel Adebayor

Τι να πρωτοσχολιάσεις εδώ; Τον χορό του Adebayor; Το φιλί που στέλνει στη κάμερα; Το “θανατηφόρο” βλέμμα στο τέλος; Ο Τογκολέζος δίνει ρεσιτάλ εδώ! Ίσως θα έπρεπε να δοκιμάσει την τύχη του σαν ηθοποιός;

5
Ryan Giggs (και άλλοι παίκτες της Manchester United)

Σκέψου να είσαι Ιάπωνας και να ανοίγεις την τηλεόραση σου μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά.

Το πρώτο πράγμα που βλέπεις είναι ο Robin van Persie, ο Ryan Giggs, o Michael Carrick και ο Shinji Kagawa να κάνουν “γκλουπ-γκλουπ” μπροστά στην κάμερα διαφημίζοντας χυμό ντομάτας. Δεν θα νιώσεις περίεργα;

Ήξερες πως αυτοί οι παίκτες έπαιξαν σε τηλεοπτικές διαφημίσεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending