fbpx

Global Sports Division: Διαδικτυακό σεμινάριο «Ξεκινήστε τη σταδιοδρομία σας στον κλάδο του αθλητισμού»!

H Global Sports Division σας προσκαλεί στο διαδικτυακό σεμινάριο «Ξεκινήστε τη σταδιοδρομία σας στον κλάδο του αθλητισμού» την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ.

Ο παρουσιαστής κ. Vusala Vaughan, Διευθυντής του Τμήματος Εισδοχής Φοιτητών του University Campus of Football Business (UCFB), θα παρουσιάσει τις δύο πανεπιστημιουπόλεις παγκόσμιας κλάσης στο Ηνωμένο Βασίλειο με τα στάδια Wembley και Etihad στην καρδιά τους, όπως επίσης και της συναρπαστικής νέας πανεπιστημιούπολης – το GIS Inter Miami CF Stadium. Επίσης θα μιλήσει και για τις ευκαιρίες που προσφέρουν στον κλάδο του αθλητισμού.

Η UCFB είναι η πρώτη στον κόσμο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση που προσφέρει πρωτοποριακά προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διαδικτυακά πτυχία αφιερωμένα στην ποδοσφαιρική και αθλητική βιομηχανία. Έχει κάνει μια σειρά συνεργασιών με μερικά από τα κορυφαία ονόματα στον αθλητισμό, όπως το The Football Association, League Managers Association, The National League και The Rugby Football League, δίνοντας στους φοιτητές πρόσβαση σε μερικά από τα μεγαλύτερα και καλύτερα μυαλά στο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό.

Στο τέλος της παρουσίασης θα υπάρχει χρόνος για ερωτήσεις-απαντήσεις.


Σύνδεσμος συμμετοχής: https://meet.google.com/exa-htsp-gcw

Το Global Sports Division εκπροσωπεί το UCFB στην Κύπρο και μπορεί να βοηθήσει οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να υποβάλει αίτηση σε ένα από τα προγράμματά του. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 22 780250 και 22785022.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending