fbpx

London Consulting Summit 2021: Συνέδριο παγκόσμιας εμβέλειας για διασύνδεση εταιριών & φοιτητών!

Στις 27 & 28 Φεβρουαρίου 2021, διοργανώνεται διαδικτυακά για πρώτη φόρα, το London Consulting Summit 2021, ένα συνέδριο παγκόσμιας εμβέλειας το οποίο αφορά το consulting και έχει ως σκοπό να ενώσει καταξιωμένους επαγγελματίες εταιριών με φοιτητές πανεπιστημίων απ’ όλο τον κόσμο. Συγκεκριμένα, στο συνέδριο θα συμμετάσχουν φοιτητές πάνω από 60 πανεπιστήμια και 55 χώρες.

Αυτή λοιπόν είναι η χρυσή ευκαιρία για να ενισχύσετε τις διασυνδέσεις και τις γνώσεις σας με το να συμμετάσχετε σε συνεδρίες ομιλητών, συζητήσεις πάνελ, σεμινάρια καθώς και σε συνεδρίες δικτύωσης και δομημένα κοινωνικά δίκτυα με συμβούλους και εκπροσώπους απ’ όλη την Ευρώπη.

Επιπλέον, στο συνέδριο θα διεξαχθεί case competition στον οποίο κριτές θα είναι consulting partners από την BCG (Boston Consulting Group) καθώς και άλλες εταιρίες οι οποίες θα ανακοινώνονται καθημερινά από τα social media του συνεδρίου.

Ομιλητές του συνεδρίου περιλαμβάνουν σύμβουλους, managers και partners από την EY, PwC, BCG, KPMG, Deloitte, McKinsey καθώς και άλλες εταιρείες. Το κόστος συμμετοχής είναι μόλις £2 και θα καλύψει έξοδα της πλατφόρμας που θα χρησιμοποιηθεί για τη διεξαγωγή του συνεδρίου.

Για προμήθευση των εισητηρίων, απευθυνθείτε στο πιο κάτω link:
https://linktr.ee/consultingsummit

Επίσης, ελληνόφωνες φοιτητές θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία, ένα exclusive event για Κύπριους και Ελλαδίτες με την EY Greece. Αυτό είναι τεράστιας σημασίας καθώς μόνο τα άτομα από αυτές τις δύο χώρες θα έχουν τέτοια ευκαιρία στο συνέδριο μας.

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά το πρόγραμμα και τη διεξαγωγή του συνεδρίου μπορείτε να στείλετε email στο summit@warwickconsultingsociety.com.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending