fbpx

Η Artistic Exploits ανακοινώνει την δημιουργία και το λανσάρισμα μιας πλατφόρμας για την υποστήριξη των καλλιτεχνών!

Η Artistic Exploits ανακοινώνει την δημιουργία και το λανσάρισμα μιας πλατφόρμας για την υποστήριξη των καλλιτεχνών. Η καθημερινότητα χωρίς τέχνη θα ήταν ανυπόφορη. Υποστηρίξτε τους καλλιτέχνες!

Η Artistic Exploits είναι μια κυπριακή πρωτοβουλία η οποία ευελπιστεί να προωθήσει τον καλλιτέχνη και γενικότερα τις τέχνες. Παρέχει μια έξυπνη ολοκληρωμένη λύση όπου ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες (ζωγράφοι, φωτογράφοι και γραφικοί καλλιτέχνες) μπορούν να πωλούν τα έργα τους σε φυσική ή ηλεκτρονική μορφή και να προωθούν τον εαυτό τους αλλά και τις γενικότερες υπηρεσίες τους στο ευρύτερο κοινό στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Photography + Stavros Georgiou

Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Artistic Exploits για να μάθετε περισσότερα ακολουθώντας τον πιο κάτω σύνδεσμο: https://artisticexploits.com/about-us, αλλά και να εγγραφείτε δωρεάν ακολουθώντας τον πιο κάτω σύνδεσμο: https://artisticexploits.com/artist/register

Digital Art + Marinos Michael

Περεταίρω, δίνει το δικαίωμα στους καλλιτέχνες κάθε είδους να μπορούν να προσφέρουν αντίτυπα της δουλειάς τους σε εκτυπωμένη μορφή για μεγιστοποίηση των εισοδημάτων τους. Η Artistic Exploits, αναλαμβάνει, εάν ο καλλιτέχνης αποφασίσει να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία αυτή, να εκτυπώνει και να αποστέλλει το ολοκληρωμένο προϊόν στον αγοραστή χωρίς ο καλλιτέχνης να χρειάζεται να ανησυχεί για την διαδικασία εκτύπωσης και αποστολής των αντιτύπων.

Digital Art + Rafaela Andreou

Σκεπτόμενοι το περιβάλλον, αλλά και την υγεία μας, όλες οι εκτυπώσεις θα πραγματοποιούνται με φιλικά προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμα υλικά με ειδικά άοσμα latex μελάνια χωρίς χημικές ουσίες. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες σχετικές πληροφορίες για τους τύπους και μεγέθη εκτυπώσεων στην ιστοσελίδα της εταιρείας ακολουθώντας τον πιο κάτω σύνδεσμο: https://artisticexploits.com/print-your-own

Painting + Olga Shefranov

‘Πάντα βασιζόμενοι στις ανάγκες του καλλιτέχνη, και αναγνωρίζοντας τη σκληρή δουλεία, το ταλέντο, το πάθος, τη φαντασία και όλα όσα χρειάζονται για τη δημιουργία ενός έργου, αποφασίσαμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με μια χαμηλού κόστους συνδρομή την οποία ο καθένας θα θεωρούσε αμελητέα, ενώ δεν θα αποκόπτετε καμία προμήθεια από τις πωλήσεις ουδενός καλλιτέχνη,’ ανάφερε σχετικά ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.

Photography + George Paraskevaidis

Η Artistic Exploits φιλοδοξεί στην δημιουργία μιας καλλιτεχνικής κοινότητας και υπόσχεται να συνεχίσει να αναβαθμίζει τις παρεχόμενες προς τον καλλιτέχνη υπηρεσίες της. Ζητά όμως τώρα, στα πρώτα της βήματα, την υποστήριξή σας για να μπορεί να αποδώσει στην υπόσχεση της.


Στοιχεία επικοινωνίας: Βασίλης Κλεάνθους

Email: vk@artisticexploits.com

Telephone: 00357 99555378

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending