fbpx

Είσαι νέος και θες προνόμια; Μάθε πού θα τα βρεις!

Ζούμε σε μία εποχή, όπου όλα γίνονται πιο γρήγορα. Οι ανάγκες σου είναι ολοένα και περισσότερες, οι απαιτήσεις σου αυξάνονται.

Θες κάτι που να σε καλύπτει και να ανταποκρίνεται στα θέλω σου. Όταν πας για καφέ με φίλους, ή ακόμη και όταν ταξιδεύεις. Θέλεις όλα να γίνονται εύκολα, γρήγορα και με… κέρδος! Θέλεις, δηλαδή, προνόμια!

Δεν θα ήταν φανταστικό αν κάθε φορά που πήγαινες για καφέ, σου έκαναν έκπτωση; Ή αν σε κάθε σου ταξίδι πλήρωνες μειωμένη τιμή για διάφορες υπηρεσίες; Και ακόμη καλύτερα, αν όλα αυτά μπορούσες να τα έχεις ανά πάσα στιγμή, με το πάτημα ενός κουμπιού;

Όλα αυτά δεν ανήκουν πλέον στη σφαίρα της φαντασίας, καθώς υπάρχει μία κάρτα που φτιάχτηκε ειδικά για νέους, για να εξυπηρετεί κάθε τους ανάγκη.

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι εδώ για να επιβραβεύει κάθε σου συναλλαγή. Εκπτώσεις και προνόμια, όλα στο χέρι σου.

Αν είσαι 13 με 30 χρονών, κατέβασε τώρα την εφαρμογή European Youth Card Cyprus, από Google Play ή AppStore, και κάνε την αίτησή σου για να την αποκτήσεις. Παράλαβε την κάρτα σου, την οποία θα σου εκδώσει ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, καταχώρησέ την στο κινητό σου τηλέφωνο και μπες κι εσύ στον μαγικό κόσμο της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων.

Επωφελήσου των προνομίων σε πέραν των 100.000 επιχειρήσεων τόσο στην Κύπρο, όσο και στην Ευρώπη.

Μάθε περισσότερα εδώ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending