fbpx

Δες πώς είναι σήμερα οι αγαπημένοι ηθοποιοί της αργεντίνικης σειράς “Rebelde Way”!

Η σειρά “Rebelde Way” ή αλλιώς «Ανυπότακτες Καρδιές» έκανε μεγάλη επιτυχία στις αρχές του 2000 στην Κύπρο, αλλά και σε πολλές χώρες του κόσμου!

Με αφορμή το remake της αγαπημένης εφηβικής σειράς από το Netflix, θυμηθήκαμε ξανά τα μεσημέρια μετά το σχολείο που τρέχαμε να ανάψουμε την τηλεόραση και να δούμε τις ιστορίες των 4 βασικών πρωταγωνιστών: της Mia, του Pablo, του Manuel και της Marisa.

Τα νεαρά παιδιά της σειράς γέμισαν τα εφηβικά μας χρόνια με δυνατές φιλιές και έρωτες, αλλά και με τα επιτυχημένα τραγούδια τους (που κάποιοι τα ακούμε μέχρι σήμερα). Έχεις κι εσύ την περιέργεια να δεις πώς είναι σήμερα οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές και άλλοι βασικοί ηθοποιοί της σειράς, 18 χρόνια μετά από το τελευταίο επεισόδιο;

Δες πιο κάτω πόσο άλλαξαν (και νοστάλγησε τα εφηβικά σου χρόνια):

1
Luisana Lopilato ως “Mia Colucci”

pinterest.com.mx/Ιnstagram.com/@luisanalopilato

Τη γνωρίσαμε στη σειρά ως μοναχοκόρη ενός διάσημου επιχειρηματία μόδας και ως μέλος του συγκροτήματος “Erreway”!

Δημοφιλής και η πιο όμορφη κοπέλα στο “Elite Way School” που σκεφτόταν να τα φτιάξει με τον πλούσιο Pablo (στην αρχή του πρώτου κύκλου), ώστε να γίνουν το πιο δημοφιλές ζευγάρι του κολεγίου. Στη συνέχεια, όμως, ερωτεύεται κεραυνοβόλα τον Manuel.

Σήμερα, η 34χρονη Luisana Lopilato (18 Μαΐου 1987) είναι παντρεμένη με τον -κατά 12 χρόνια μεγαλύτερό της- Καναδό τραγουδιστή, Michael Bublé και μαζί έχουν έχει 3 παιδάκια. Επίσης, ασχολείται με τον χώρο της μόδας και του Instagram, καθώς έχει πρωταγωνιστήσει επίσης σε αρκετές αργεντίνικες σειρές και ταινίες.

2
Felipe Colombo ως “Manuel Aguirre”

imdb.com/Instagram.com/@felipecolombook

Ο μεγάλος έρωτας της Mia, ο Μανουέλ, «μπήκε» στην ιστορία για έναν και μονό σκοπό: να εκδικηθεί για τη δολοφονία του πατέρα του, που διαπράχθηκε από τον πατέρα της Μία – πίστευε όμως λανθασμένα!

Λάτρης της ηλεκτρικής κιθάρας και των μοτοσυκλετών, γίνεται μέλος του συγκροτήματος και με τη βοήθειά τους, ξεσκεπάζει τη «συμμορία» που ήθελε να διώξει τους υπότροφους μαθητές από το κολέγιο.

Σήμερα, ο Felipe Colombo είναι 38 χρονών (8 Ιανουαρίου 1983) και ασχολείται ακόμη με το τραγούδι και την υποκριτική! Ακόμη, είναι παντρεμένος με την ενδυματολόγο Cecilia Koronado, με την οποία απέκτησε μια κόρη. Νονά της – η αγαπημένη φίλη του Felipe, Camila Bordonaba (δλδ η Μαρίζα).

3
Camila Bordonaba ως “Marizza Pía Spirito”

guioteca.com/clarin.com

Ίσως ο πιο επαναστατικός και εξωστρεφής χαρακτήρας της σειράς «Ανυπότακτες Καρδιές», η Marizza, είχε πολλούς εχθρούς αλλά και φίλους στο “Elite Way School”.

Παρ’ όλα αυτά, η αγάπη της για τη μουσική, την ένωσε με τα υπόλοιπα παιδιά του συγκροτήματος, συνειδητοποιώντας στην πορεία ότι είναι ερωτευμένη με τον Pablo!

Σήμερα, η Camila Bordonaba είναι 37 χρονών (4 Σεπτέμβριου 1984). Το 2011 τα παράτησε όλα και έκανε τον γύρο της Αργεντινής, μένοντας σε βουνά, κοντά στη φύση που αγαπά. Απέχει από τα social media και ζει μια ήρεμη ζωή, μακριά από τη δημοσιότητα.

4
Benjamin Rojas ως “Pablo Bustamante”

pt.fanpop.com/Ιnstagram.com/@rojas_benja

Ο ξανθός και γαλανομάτης Πάμπλο ήταν το εφηβικό “crush” -σχεδόν- κάθε κοπέλας που έβλεπε «Ανυπότακτες Καρδιές»!

Στη σειρά υποδύεται τον γιο του δημάρχου του Buenos Aires, με τον οποίο έρχεται σε ρήξη αρκετές φορές. Ο λόγος; Ο πατέρας του δεν ήθελε να γίνει μέλος του συγκροτήματος, επειδή ανησυχούσε για την πολιτική του εικόνα… Εντούτοις, ο Pablo έγινε μέλος του συγκροτήματος (ευτυχώς για εμάς)!

Σήμερα, ο 36χρονος Benjamin Rojas (16 Απριλίου 1985) και είναι σε σχέση με την Martina Sánchez Acosta από το 2011, ενώ το 2018 απέκτησαν την κόρη τους, Rita Rojas.

Ας δούμε και κάποιους «μικρότερους», αλλά εξίσου σημαντικούς ρόλους της σειράς:

5
Jazmín Beccar Varela ως “Luján Linares”

radiomitre.cienradios.com

6
Pablo Heredia ως “Blas Heredia”

famousfix.com/Ιnstagram.com/@pabloheredia10

7
Ángeles Balbiani ως “Felicitas Mitre”

alchetron.com/Instagram.com/@angelesbalbiani

8
Jorge Maggio ως “Tomas Ezcurra”

ar.pinterest.com/Instagram.com/@cocomaggio

9
Victoria Maurette ως “Vico Paz”

tvmaze.com/Instagram.com/@lamaurette

10
Inés Palombo ως “Sol Rivarola”

tumbral.com/Ιnstagram.com/@inespalomboo

11
Gimena Accardi ως “Sabrina”

ar.pinterest.com/francataaravena/Instagram.com/@gimeaccardi

Ποιος φαίνεται να άλλαξε πιο πολύ από τότε;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending