fbpx

Δες πώς να φτιάξεις εύκολα και γρήγορα Iced Caramel Latte στο σπίτι!

Καλοκαίρι και παγωμένο latte πάνε μαζί! Ίσως κάποια στιγμή να σκέφτηκες πόσο wow θα ήταν αν μπορούσες να το φτιάξεις στο σπίτι μόνος/η σου, χωρίς να χρειάζεται να πας σε κάποιο café  ή να το παραγγείλεις!

Γι’ αυτό, λοιπόν, σήμερα θα σου δείξουμε πώς να φτιάξεις στο σπίτι Iced Caramel Latte, όποια ώρα επιθυμείς αυτές τις hot μέρες του Καλοκαιριού.

P.S: Με τη συνταγή που θα σου δείξουμε, μπορείς να φτιάξεις latte με όποια γεύση σου αρέσει (π.χ. βανίλια) αρκεί να πάρεις σιρόπι που να έχει την ανάλογη γεύση! 

Δες πώς θα φτιάξεις iced latte στο σπίτι:

Freepik.com

1
Υλικά:

  • Καφές
  • Ζάχαρη (αν το θέλουμε μέτριο ή γλυκό)
  • Γάλα
  • Νερό
  • Σιρόπι Καραμέλα
  • Αρκετά παγάκια

2
Εκτέλεση:

Freepik.com

Αρχικά παίρνουμε ένα ποτήρι και γεμίζουμε σχεδόν το μισό με γάλα και 4-5 παγάκια. Βάζουμε στην τσαγιέρα νερό να βράσει και όταν είναι έτοιμο σε ένα άλλο ψηλό ποτήρι βάζουμε 2 κουταλιές καφέ 3-4 παγάκια και το ζεστό νερό και τα χτυπάμε, είτε με κουταλάκι, είτε στη φραπεδιέρα!

Αν θέλουμε να είναι μέτριο το latte μας βάζουμε 2 κουταλάκια καφέ και 2 ζάχαρη και αν το θέλουμε γλυκό 2 κουταλάκια καφέ και τρία ζάχαρη!

Freepik.com

Αφού χτυπήσουμε τον καφέ, τον προσθέτουμε στο ποτήρι με το γάλα και τα παγάκια μαζί με δύο κουταλιές της σούπας σιρόπι καραμέλας και το Iced Caramel Latte μας είναι έτοιμο…Τόσο απλά! 😉

Περιμένουμε να το δοκιμάσεις και το ανεβάσεις στο story σου, κάνοντας μας tag!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending