fbpx

EUC: Διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης για τα προγράμματα σπουδών Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Επιστημών Υγείας & Ζωής!

Παρακολουθήστε την πρωτοποριακή και διαδραστική παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουλίου 2021 στις 7μμ. όπου Διοικητικό Προσωπικό, οι Κοσμήτορες των Σχολών και ο Πρύτανης θα ενημερώσουν για τα προγράμματα σπουδών, τη διαδικασία εισαγωγής και θέματα στέγασης.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Επιπρόσθετα, θα υπάρχει σύνδεση με χώρους της πανεπιστημιούπολης συμπεριλαμβανομένων των εργαστήριων Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Φαρμακευτικής και Βιολογίας. Έτσι, οι συμμετέχοντες θα έχουν  μια πραγματική εικόνα της Πανεπιστημιούπολης και των υποδομών που στηρίζουν τα προγράμματα σπουδών.

Παράλληλα με την ολοκλήρωση της παρουσίασης οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συνδεθούν ζωντανά και να συνομιλήσουν σε εικονικά – virtual session με εξιδεικευμένους συμβούλους Εισδοχής για ερωτήματα ή απορίες που μπορεί να έχουν.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου κατέχει το συγκριτικό πλεονέκτημα καθώς προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη δέσμη σπουδών στους τομείς Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Επιστημών Υγείας και Ζωής στην Κύπρο, με 23 προγράμματα σπουδών  – 11 εκ των οποίων προσφέρονται κατά αποκλειστικότητα από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις εισαγωγής νέων υποψηφίων αλλά και φοιτητών από μετεγγραφή για το Ακαδημαϊκό Έτος 2021-2022.

Έναρξη νέου κύκλου σπουδών : 4 Οκτωβρίου 2021


Περισσότερες πληροφορίες

Γραφείο Εισδοχής Φοιτητών τηλ. 00357 – 22713000 ή email:  info@euc.ac.cy

http://www.euc.ac.cy

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending