fbpx

Αποκλειστική προσφορά Primetel για τους φίλους της Ομόνοιας!

Η Primetel, ο επίσημος τηλεοπτικός χορηγός των «πρασίνων» από το 2013, συγχαίρει την OMONOIA FC για την κατάκτηση του πρωταθλήματος 2020-21 και διαθέτει για τους πολυπληθείς φίλους της μια νέα, αποκλειστική προσφορά και μια συλλεκτική επετειακή εμφάνιση!

Κάθε νέος ή υφιστάμενος συνδρομητής κινητής που μεταφέρει τον αριθμό του σε πρόγραμμα κινητής Primetel GIGA Smart ή GIGA Unlimited ή ανανεώνοντας το συμβόλαιό του, θα κερδίζει δωροεπιταγή αξίας 30 ευρώ που θα εξαργυρώνει στα Green Boutique της Ομόνοιας αλλά και μια συλλεκτική επετειακή φανέλα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Από μόλις 4.79 ευρώ το μήνα, απολαμβάνουν κάθε μήνα 250 λεπτά & 250 SMS προς Όλους, 1GB Mobile Internet, προϊόντα αξίας 30 ευρώ από τα καταστήματα της Ομόνοιας και μια συλλεκτική φανέλα. Γιατί οι πρωταθλητές αξίζουν την καλύτερη προσφορά!

Επιπλέον, οι συνδρομητές Internet και Τηλεόρασης από την Primetel θα απολαμβάνουν την αγαπημένη τους ομάδα και τη νέα τηλεοπτική χρονιά 2021-22 , καθώς και ολόκληρο το Κυπριακό Πρωτάθλημα και Κύπελλο από μόνο 39.90€ το μήνα, με Fiber 100Mbps ή με 20Mbps, όπου δεν υπάρχει κάλυψη δικτύου οπτικών ινών.

Γίνετε συνδρομητές κινητής Primetel καλώντας 133, ένα κατάστημα Primetel ή στέλνοντας SMS στο 8585.

Η Primetel δίνει επιπλέον την ευκαιρία, ακόμη και σε όσους δεν είναι συνδρομητές της, να αποκτήσουν μια από τις συλλεκτικές φανέλες της πρωταθλήτριας: Αναζητήστε το διαγωνισμό που τρέχει στη σελίδα της στο facebook και θα αναδείξει με κλήρωση 200 τυχερούς!

Όποιο τρόπο κι αν διαλέξετε, μπορείτε να αποκτήσετε τη φανέλα που θα σας θυμίζει για πάντα το πρωτάθλημα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending