fbpx

Φοιτητές του ΤΕΠΑΚ στέλνουν το μήνυμα «Με το εμβόλιο κάνουμε restart τη φοιτητική μας ζωή»! (video)

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) αρχίζει από σήμερα εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της φοιτητικής κοινότητας για τα οφέλη του εμβολιασμού κατά της νόσου Covid-19, με κεντρικό σύνθημα «Κάνε restart τη φοιτητική σου Ζωή».

Στο πλαίσιο της εκστρατείας, δημιουργήθηκε ένα βίντεο με φοιτητές του Πανεπιστημίου, οι οποίοι καλούν τους συμφοιτητές τους να εμπιστευθούν την επιστήμη και να εμβολιαστούν με ένα από τα εγκεκριμένα εμβόλια, επανακτώντας, έτσι, τη φοιτητική τους ζωή, με ασφάλεια και χωρίς ταλαιπωρία.

Σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, το ΤΕΠΑΚ θα λειτουργήσει την ερχόμενη Πέμπτη, 29 Ιουλίου, εμβολιαστικό Κέντρο “walk-in” με στόχο τη διευκόλυνση της πρόσβασης στον εμβολιασμό. Το Κέντρο θα λειτουργήσει από 8:30 π.μ. μέχρι 2:00 μ.μ., στο αμφιθέατρο 2, στο κτήριο “Τάσσος Παπαδόπουλους”, στο ΤΕΠΑΚ στη Λεμεσό (είσοδος από οδό Ιφιγενείας).

Το εμβολιαστικό κέντρο, σε πρώτη φάση, θα λειτουργεί για τους φοιτητές και το προσωπικό του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου καθώς επίσης και του Πανεπιστημίου Κύπρου. Οι φοιτητές του ΤΕΠΑΚ θα μπορούν να εμβολιάζονται και στο αντίστοιχο κέντρο που θα λειτουργήσει προσεχώς στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, στη Λευκωσία. Οι εμβολιασμοί αφορούν αποκλειστικά την 1η δόση του εμβολίου «Pfizer-BioNTech».

Οι δικαιούχοι μπορούν να δηλώσουν από τώρα το ενδιαφέρον τους, με οποιοδήποτε από τους ακόλουθους τρόπους:

  • Ηλεκτρονική φόρμα (πατήστε εδώ), ή
  • Email: restart@cut.ac.cy (γράψετε ονοματεπώνυμο, αρ. πολ. ταυτότητας, κινητό τηλέφωνο), ή
  • Τηλέφωνο: 25 002415 (θα αναφέρετε ονοματεπώνυμο, αρ. πολ. ταυτότητας, κινητό τηλέφωνο)

Κάθε βδομάδα θα ανακοινώνονται οι συγκεκριμένες μέρες και ώρες για δήλωση ενδιαφέροντος. Ημερήσια δυνατότητα 120 εμβολιασμών.

Η Σύγκλητος του ΤΕΠΑΚ, με ομόφωνη απόφαση που έλαβε πρόσφατα, καλεί το κοινό και ιδιαίτερα την ακαδημαϊκή κοινότητα, φοιτητές, διδακτικό, ερευνητικό και διοικητικό προσωπικό, να επιδείξει εμπιστοσύνη προς την επιστήμη, επιλέγοντας τον εμβολιασμό έναντι του κορωνοϊού, με τα εγκεκριμένα, ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια. Με τον τρόπο αυτό, σύμφωνα με την απόφαση της Συγκλήτου, προστατεύουμε τη δημόσια υγεία και ιδιαίτερα τους ευάλωτους συνανθρώπους μας, ηλικιωμένους, νέους και παιδιά.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending