fbpx

5+1 ταιριαστά ζευγάρια που χώρισαν και δεν το περίμενε κανείς!

Θα μπορούσα να ξεκινήσω με κάποιο viral τραγούδι χωρισμού αυτό το άρθρο, αλλά μιας και στο club των χωρισμένων βρίσκονται και τραγουδιστές θα το αφήσω για μετά. Μάλλον ο χωρισμός τώρα τελευταία έγινε η νέα μόδα και το ένα ζευγάρι χωρίζει μετά το άλλο… Κάτι σαν “επιδημία”!

Κάποιοι από αυτούς τους χωρισμούς έπεσαν σαν κεραυνός εν αιθρία, μιας και δεν περιμέναμε με τίποτα ότι αγαπημένα, ταιριαστά ζευγάρια θα έφταναν τελικά στον χωρισμό. Ποιοι είναι όμως αυτοί που μας εξέπληξαν περισσότερο;

Δες 5 ζευγάρια που χώρισαν και δεν το περίμενε κανείς!

1
Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης

Gossip-tv.gr

Αυτό κι αν ήταν βόμβα! Το love story της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη έφτασε στο τέλος του πριν από περίπου 4 χρόνια και εννοείται πως δεν το περιμέναμε. Τη μια στιγμή τους βλέπαμε στα social media να αγκαλιάζονται, να φιλιούνται, να “ερωτεύονται” #fullinlove και μετά από λίγες μέρες τσούπ…Χωρίσανε!

Πάντως, μόνο τυχαίο δεν είναι ότι ο Μαραντίνης μετά τον χωρισμό τους έβγαλε δύο τραγούδια, το «Πού ήσουν χτες» και «Αχ να σε ξέχναγα»… Τα συμπεράσματα δικά σας! 😉

Μάλιστα, πρόσφατα ο Μαραντίνης κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο, αφού δεν κατέβαλε για μεγάλο χρονικό διάστημα τη διατροφή της τάξεως των 4.000 ευρώ στην πρώην σύζυγό του για τους γιους τους, με αποτέλεσμα οι δυο τους να οδηγηθούν στα δικαστήρια. Ο εισαγγελέας πρότεινε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με 3ετή αναστολή αναστολή!

2
Shakira – Piqué

mothersblog.gr

Αυτό δεν ήταν απλά βόμβα… Αυτό ήταν βόμβα μεγατόνων! Μα να χωρίσει και η Shakira με τον Piqué; Τώρα κι αν γκρεμίστηκαν οι ελπίδες μας ότι θα βρούμε «μόνιμο ταίρι»!

Από τα ρομαντικά ταξίδια και τις παθιασμένες pic στα social κατέληξαν να μαλλιοτραβιούνται στα δικαστήρια, διότι ναι ως τζιαμέ εφτάσαν… Να γίνουν που θκυό χωρκά, χωρκάτες.

Τουλάχιστον τα καλά νέα για μας είναι ότι απ’ ό,τι λέγεται το σπίτι στην Πέγεια θα μείνει στη Shakira!

3
Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης

Fthis.gr

«Καρδιά μου στα ‘δωσα όλα κι έμεινα στον άσσο…», κάτι μου λέει ότι σε αυτό το mood πρέπει να ήταν η Δέσποινα Βανδή μετά τον (πολύ) πρόσφατο χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη! Η αλήθεια ήταν από τα ζευγάρια που άντεξαν πολλά χρόνια μαζί και δεν περίμενε νομίζω κανείς πως σιγά-σιγά θα έφταναν τελικά κι αυτοί στον χωρισμό!

Βέβαια, αυτό το ζευγαράκι δεν ήταν και τόσο #fullinlove, αφού ο Ντέμης πριν 2-3 χρόνια είχε πει πως «Η γυναίκα είναι τρελή, την έχει δει κάθε νύχτα στα μπουζούκια και τα θέατρα»! Ε, πόσες νύχτες να μινήσκει μόνος του ο άνθρωπος Δεσποινάκι μου;!

4
Camila Cabello – Shawn Mendes

Instagram.com/@shawnmendes

Ποιος να περίμενε ότι η “señorita” και ο παρτενέρ της θα χώριζαν με τέτοιον τρόπο, μετά από δύο χρόνια σχέσης. Ήταν ένα full τεριαστό ζευγάρι που αν δεν τα έμαθες, χώρισε το βράδυ της Τετάρτης 17/11/2022… με ένα story!

Στο story έγραφαν «Γεια σας παιδιά, αποφασίσαμε να τερματίσουμε τη ρομαντική μας σχέση, αλλά η αγάπη μας ο ένας για τον άλλο ως άνθρωποι είναι πιο δυνατή από ποτέ» και το ανέβασαν και οι δύο από τα official profiles τους στο Instagram.

5
Κωνσταντίνα Ευρυπίδου – Νεκτάριος Αλεξάνδρου

Like.com.cy

Πάμε και σε ένα “δικό μας”, εγχώριο ζευγάρι… Κωνσταντίνα Ευρυπίδου – Νεκτάριος Αλεξάνδρου, μ’ αυτούς κι αν είπαμε «Τι εννοείς; Μα τζιαι τούτοι;» Τζιαι τούτοι λοιπόν! Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, πριν λίγο καιρό έγινε και πρώην… της Κωνσταντίνας Ευρυπίδου και όπως φάνηκε, μάλλον δεν ήταν ο #myman της!

Πάντως στο Instagram παίζουν το τζιαι οι δύο πληγωμένοι, οπόταν μάλλον θα εγίναν… μαλλιά-κουβάρια πριν χωρίσουν!

6
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης 

TLIFE

Μπας και ο Χατζηγιάννης με το «Αχ, άλλο μην αργείς, ήδη αργήσαμε πολύ εμείς…» να ήθελε να πει στη Ζέτα πως άργησαν να χωρίσουν; Ποιος ξέρει; Αν και να σας πω την “αμαρτία” μου, εμένα δεν μου φαίνονταν και τόσο ταιριαστοί!

Μήπως οι φήμες που υποστήριζαν ότι αυτό το ζευγάρι ήταν από πάντα… “μούφα”, να είχαν δίκαιο; Όπως και να ‘χει, τελικά αντί «Κανένας μόνος» που μας λέει ο Μιχάλης, έμειναν και οι δύο μόνοι κι έρημοι. 

Ποιος χωρισμός σου έκανε περισσότερη εντύπωση;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending