fbpx

25 χρόνια TGI Fridays στην Κύπρο με 2 νέα καταστήματα!

25 χρόνια λειτουργίας TGI FRIDAYS στην Κύπρο επισφραγίζονται με το άνοιγμα του 9ου Dine-In εστιατορίου αλλά και με το πρώτο, παγκόσμια, Quick Service Restaurant, Jailbirds Chicken, το οποίο είναι γνωστό για το πεντανόστιμο street food μενού του.

Η εταιρεία Brainstorm Enterprises Ltd, ιδιοκτήτρια εταιρεία των TGI FRIDAYS και Jailbirds Chicken, κάνει αισθητή την παρουσία της στο METROPOLIS Mall στη Λάρνακα με τα δυο ολοκαίνουρια εστιατόρια τα οποία άνοιξαν τις πόρτες τους στις 16 Σεπτεμβρίου.

Τα εγκαίνια του 9ου TGI FRIDAYS τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος και CEO του TGI FRIDAYS International, Raymond Blanchette και ο Senior Vice President του TGI FRIDAYS International, Marty Ritson, οι οποίοι ταξίδεψαν από το Dallas της Αμερικής για να παραβρεθούν στην τελετή των εγκαινίων καθώς και για να επισκεφθούν το πρώτο φυσικό εστιατόριο Jailbirds Chicken, το νέο pop-up brand του TGI FRIDAYS International, που μέχρι στιγμής ήταν διαθέσιμο μόνο για delivery σε Κύπρο και εξωτερικό.

Με αρκετούς παρευρισκόμενους, μεταξύ φίλων και ανθρώπων του επιχειρηματικού κόσμου, έκοψαν την κορδέλα των εγκαινίων ο πρόεδρος και CEO του TGI Fridays Κύπρου, κ. Κρις Χριστοδούλου, ο Managing Director του TGI Fridays Κύπρου, κ. Άκης Αβραάμ καθώς και οι επίτιμοι καλεσμένοι Raymond Blanchette και Marty Ritson.

Ο κ.  Blanchette απηύθυνε τον λογο στην ομάδα του TGI Fridays Κύπρου, συγχαίροντας τους για την ανοδική πορεία τους για 25 ολόκληρα χρόνια αλλά και για τις διακρίσεις και τις πρωτιές που πέτυχε σε διαγωνισμούς ευρωπαϊκού και παγκοσμίου επιπέδου.

Η βραδιά συνεχίστηκε με το κόψιμο της τούρτας για τα 25 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας του brand στην Κύπρο, με όμορφη μουσική και με τις ιδιαίτερες γεύσεις απο τον μπουφε του TGI Fridays.

Ένα απόγευμα που εξελίχθηκε σε μία λαμπρή βραδιά και έφυγαν όλοι πιο πλούσιοι σε εμπειρίες και συναισθήματα.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending