fbpx

5 παιχνίδια που θα παίζαμε αν η σειρά “Squid Game” γυριζόταν… στην Κύπρο!

Το Netflix φέτος -όπως τζιαι κάθε χρόνο- εκατάφερε να προβάλλει μια νέα σειρά που «σαρώνει» (παγκοσμίως) τζιαι ούλλοι μιλούν για τζιείνην! Σίουρα τζιαι εσύ, όπως τζιαι οι παραπάνω Κυπραίοι, εν να είδες τη νέα Νοτιοκορεάτικη σειρά του Netflix, με τίτλο “Squid Game”.

Αν ακόμα εν την είδες -σίουρα- άκουσες για τη συγκεκριμένη σειρά τζιαι εν στα πλάνα σου να τη δεις, για να καταλάβεις επιτέλους γιατί έγινε viral! Εσκέφτηκες, όμως, πώς εν να ήταν αν το “Squid Game” εγυρίζετουν στην Κύπρο τζιαι τι παιχνίθκια εν να επαίζαν;

Αυτά είναι τα 5 παιχνίδια που θα έπαιζαν αν το “Squid Game” γυριζόταν στην Κύπρο:

1
Λύκους και αρνάκια

Καταρχάς εν να υπήρχε ένας παρουσιαστής, ο οποίος εν να ήταν ο Τάσος Τρύφωνος (επειδή εν έτσι ψαρωτικός), γνωστός και από την εκπομπή “Ο πιο Αδύναμος κρίκκος”. Όμως σίουρα θα εφόρεν κυπριακή βράκα, με άσπρο (ανοιχτό) πουκάμισο, χρυσή καδένα στον λαιμό τζιαι εν να εξηγούσε τι συμβαίνει και πώς το παιχνίδι μπορεί να έσσιει μόνο έναν νικητή, ενώ οι υπόλοιποι «πάππαλα»!

Ο διαγωνισμός ξεκινά και το πρώτο παιχνίδι είναι ο «λύκος και τα αρνάκια», τα αρνάκια -φυσικά- και θα ήταν όλοι οι διαγωνιζόμενοι που θα ήθελαν το έπαθλο… αλλά ο λύκος θα ήταν αληθινός (για να τους τρώει), γι’ αυτό βούρα να χωστείς ώσπου εν ώρα!

2
Αυγουλλοδρομίες

Ecomagination

Στο δεύτερο παιχνίδι, εν να εγίνετουν μια έντονη αναμέτρηση αυγολλοδρομιών. Εννοείται πως ο χώρος που εν να επαίζετουν τούντο παιχνίδι εν να ήταν σε ένα ορεινό χωρκό (τζιαμέ που παίζεις εσύ -τζιαι κάθε Κυπραίος- Πασχαλινά παχνίδια)!

Τούτην τη φορά, όμως, εν θα ήταν στην πλατεία του χωρκού… εν να ήταν σε μια χωράφα ή στον πιο ανώμαλο δρόμο της περιοχής, με τρύπες, λακκούφες, κλπ (σιγά μεν σου το εκάμναν τόσο εύκολο)… Τζιαι ξέρεις αν σου έπεφτεν το αυγό θα σε εσκοτώναν με τα κυνηγετικά τα όπλα (γιατί εμείς κούκλα-γίγαντα-ρομπότ εν διαθέτουμε).

3
Τσαφ τσουφ (λάστιχο)

YouTube.com

Τρίτο παιχνίδι εν να ήταν το «τσαφ τσουφ» ή αλλιώς «λάστιχο». Τα πράματα εν απλά, θα ήταν στο πάτωμα το γνωστό λάστιχο τζιαι εσύ (που θα ήσουν ο διαγνωνιζόμενος) εν να αππηούσες ποτζιεί – ποδά τζιαι στις δύο άκρες θα ήταν άλλοι δύο αντίπαλοι σου.

Οι λόγοι που θα μπορούσες να χάσεις είναι απλοί! Ο πρώτος λόγος θα ήταν αν πατήσεις κατά λάθος πάνω ή έξω από το λάστιχο και ο δεύτερος λόγος θα ήταν αν όσο ψήλωνε δεν μπορούσες να πηδήσεις πιο ψηλά. Νομίζω θα θυμάσαι το παιχνίδι τούτο που επαίζαμε ούλλοι στο δημοτικό!

4
Κάμηλος

υφαντό

Στον κάμηλο οι παίχτες χωρίζουνται σε δυο ομάδες. Όμως ένας παίχτης πρέπει να ένι το σταθερό θεμέλιο του παιχνιδιού. Έτσι εν να εγίνετουν κλήρωση μεταξύ των ομάδων για να κατανεμηθούν αρχικά οι δυο ρόλοι, του «κάμηλου» και του «καμηλάρη».

Όταν σχηματιστεί και στερεωθεί ο καμηλάρης, τα μέλη της ομάδας του κάμηλου πκιάνουν σειρά και με μεγάλα βήματα αππηούν με φόρα τζιαι σκαρφαλώνουν στην πλάτη του καμηλάρη. Κάθε παίχτης οφείλει να παραμείνει εντελώς ακίνητος στο σημείο που σκαρφάλωσε τζιαι εν δικαιούται να βελτιώσει με οποιοδήποτε τρόπο τη θέση του (αν τύχει τζιαι κάμει κάτι που τούτα… εν να ξέρει ότι το παιχνίδι μάλλον ήταν η τελευταία του ανάμνηση)!

5
Ζίζιρος

cyprusalive.com/Rena Demetriadou

Το τελευταίο παιχνίδι θα ήταν ο «Ζίζιρος». Λογικά εν εμείναν τζιαι πολλοί ζωντανοί που προηγούμενα παιχνίθκια/δοκιμασίες. Στο παιχνίδι τούτο, εννοείται μπορείς να παίξεις με τακτική, αφού -πλέον- εν να μπορείς να «μυριστείς» ποιος εν ο αντίπαλος σου τζιαι να μαντέψεις σωστά.

Ο τελευταίος που εν να μείνει ζωντανός, εν να εν νικητής του παιχνιδιού τζιαι θα κερδίσει τα εβρουλάκια του τζιαι όχι μόνο, αφού στο έπαθλο θα περιλαμβάνονται επίσης: μια μιξ ενισχυμένη, 2 κιλά σπιτικό σσιουσιούκκο, ππαλουζές, πιτσιλλίσιμα λουκάνικα, φρέσκια αναρή, 5 φίζες καρυδάκι τζιαι διάφορα άλλα πορικά!

Υ.Γ Πρόσεχε μεν γίνεις τζιαι εσύ τσιγκούνης σαν τον Ρίκκο τον Μάππουρο άμαν τύχει τζιαι γυριστεί ποττέ στην Κύπρο το “Squid Game”, γιατί μπορεί τζιαι να μεν καταφέρεις να τη φκάλεις ζωντανός!

Γράψε μας σε σχόλιο ποια άλλα παιχνίδια νομίζεις ότι θα έπαιζαν αν το “Squid Game” γυριζόταν στην Κύπρο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending