fbpx

The Bachelor 2: Η φωτογραφία σε λιμάνι της Ελλάδας που προδίδει τη νικήτρια! (spoiler)

Το ριάλιτι του Alpha “The Bachelor” συνεχίζει να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας. Τα γυρίσματα τελείωσαν και η παραγωγή κάνει τα πάντα ώστε να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό τη μεγάλη νικήτρια.

Παρ’ όλα αυτά δεν κατάφεραν να κρατήσουν το μυστικό και η εκλεκτική της καρδιάς του Αλέξη Παππά φανερώθηκε, αφού έκαναν τις βόλτες τους σε γνωστό λιμάνι της Ελλάδας!

Δες πιο κάτω τη φωτογραφία που προδίδει τη νικήτρια του “The Bachelor 2”:

1
Ποια είναι η τριάδα φωτιά;

Bachelor nikitria
parapolitika.gr

Η Γιώτα και η Άννα ανήκουν στην τελική τριάδα φωτιά του Bachelor 2! Ο Αλέξης για να μπερδέψει την κατάσταση θα κρατήσει μέχρι το τέλος και ένα αουτσάιντερ. Απλά για ξεκάρφωμα, και να την “σπάσει” στις άλλες δύο. Μην τον θεωρούν δεδομένο.

Αλλά είπαμε, μόνο για το μπέρδεμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή η κοπέλα είναι μια κοπέλα που θα μπει αργότερα στο παιχνίδι και θα τρελάνει τον Αλέξη Παπά!

Άρα η νίκη παίζεται… ανάμεσα σε Άννα και Γιώτα! Και για μάντεψε ποια είναι η νικήτρια!

2
Ποια είναι τελικά η νικήτρια;

Bachelor nikitria
LifeNewsCy

Η 19χρονη Κύπρια καλλονή, Άννα Ζένιου, προσπάθησε με «νύχια και με δόντια», να κατακτήσει την καρδιά του Αλέξη Παππά και να κλέψει την προσοχή, αλλά και το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με τις έντονες εκρήξεις θαυμασμού ή θυμού, τις οποίες βλέπουμε συχνά στις τηλεοράσεις μας.

Ωστόσο, όπως φανερώνεται στην πιο κάτω φωτογραφία, το ερωτευμένο ζευγάρι με το τέλος των γυρισμάτων φαίνεται ότι απολαμβάνει τις βόλτες του σε γνωστό λιμάνι της Ελλάδας, γεγονός που “πρόδωσε” και τη μεγάλη νικήτρια!

Bachelor nikitria
dailystarscyprus.com/Showbiz

Γράψε μας σε σχόλιο αν το περίμενες ότι θα είναι η Άννα η νικήτρια του παιχνιδιού!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending