Παράγγειλε Marinado μεσημέρι ή βράδυ και κέρδισε δώρα αξίας €2000!

Όταν το Marinado, το αγαπημένο delivery-only εστιατόριο της Λευκωσίας, λέει ότι θα κάνει διαγωνισμό, κάνει “μεγαλεία”! Το Marinado σε συνεργασία με τον Mix FM ετοίμασε έναν μοναδικό διαγωνισμό: 4 εβδομάδες, 32 τυχεροί και δώρα συνολικής αξίας €2000! Δεν ξανάγινε κάτι τέτοιο με τόοοσα δώρα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό είναι να παραγγείλεις το αγαπημένο σου φαγητό από Marinado!

Δες τα δώρα που κληρώνονται κάθε εβδομάδα: 

• 1 x Διαμονή για 2 άτομα στο Casale Panayiotis
• 1 x Σίδερο Μαλλιών Remington Keratin Protect
• 1 x Earbuds House of Marley
• 5 x Κουπόνια Marinado αξίας €25

Απλά διάλεξε ανάμεσα στις νόστιμες και φρέσκες γεύσεις Marinado, όπως lime & herbs chicken, picante chicken, vegan grilled falafel, χοιρινά μπριζολάκια, halloumi fries, και άλλα τόσα, σε πίττα, σαλάτα ή γεύμα… κάνε την παραγγελία σου και μπες στην κλήρωση!

Κάθε παραγγελία είτε από το marinado.com.cy είτε από οποιοδήποτε food app (Foody, Wolt, Rocket) ισοδυναμεί με μια συμμετοχή!


Όροι και προϋποθέσεις: 

  1. Ο διαγωνισμός θα ισχύει από τη Δευτέρα 08/11/2021 μέχρι το Σάββατο 04/12/2021 (4 εβδομάδες). Μπαίνεις αυτόματα στην κλήρωση, παραγγέλνοντας από το www.marinado.com.cy ή οποιοδήποτε food application (Foody, Wolt, Rocket)
  2. Μια παραγγελία ισοδυναμεί με μια συμμετοχή.
  3. Οι νικητές θα ανακοινώνονται κάθε εβδομάδα στο website του www.marinado.com.cy και στα social media.
  4. H διαμονή στο ξενοδοχείο ισχύει για 6 μήνες, για αφίξεις από Κυριακή εώς Πέμπτη (εξαιρείται το Πάσχα)

Παράγγειλε το αγαπημένο σου φαγητό από Marinado και πού ξέρεις… μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός! Αν όχι, τουλάχιστον θα απολαύσεις ένα πεντανόστιμο φαγητό!

Ώρες Λειτουργίας
Δευτέρα-Παρασκευή 11:30-22:00
Σάββατο 18:00-22:00