fbpx

Παράγγειλε Marinado μεσημέρι ή βράδυ και κέρδισε δώρα αξίας €2000!

Όταν το Marinado, το αγαπημένο delivery-only εστιατόριο της Λευκωσίας, λέει ότι θα κάνει διαγωνισμό, κάνει “μεγαλεία”! Το Marinado σε συνεργασία με τον Mix FM ετοίμασε έναν μοναδικό διαγωνισμό: 4 εβδομάδες, 32 τυχεροί και δώρα συνολικής αξίας €2000! Δεν ξανάγινε κάτι τέτοιο με τόοοσα δώρα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό είναι να παραγγείλεις το αγαπημένο σου φαγητό από Marinado!

1
Δες τα δώρα που κληρώνονται κάθε εβδομάδα: 

• 1 x Διαμονή για 2 άτομα στο Casale Panayiotis
• 1 x Σίδερο Μαλλιών Remington Keratin Protect
• 1 x Earbuds House of Marley
• 5 x Κουπόνια Marinado αξίας €25

Απλά διάλεξε ανάμεσα στις νόστιμες και φρέσκες γεύσεις Marinado, όπως lime & herbs chicken, picante chicken, vegan grilled falafel, χοιρινά μπριζολάκια, halloumi fries, και άλλα τόσα, σε πίττα, σαλάτα ή γεύμα… κάνε την παραγγελία σου και μπες στην κλήρωση!

Κάθε παραγγελία είτε από το marinado.com.cy είτε από οποιοδήποτε food app (Foody, Wolt, Rocket) ισοδυναμεί με μια συμμετοχή!

2


Όροι και προϋποθέσεις: 

  1. Ο διαγωνισμός θα ισχύει από τη Δευτέρα 08/11/2021 μέχρι το Σάββατο 04/12/2021 (4 εβδομάδες). Μπαίνεις αυτόματα στην κλήρωση, παραγγέλνοντας από το www.marinado.com.cy ή οποιοδήποτε food application (Foody, Wolt, Rocket)
  2. Μια παραγγελία ισοδυναμεί με μια συμμετοχή.
  3. Οι νικητές θα ανακοινώνονται κάθε εβδομάδα στο website του www.marinado.com.cy και στα social media.
  4. H διαμονή στο ξενοδοχείο ισχύει για 6 μήνες, για αφίξεις από Κυριακή εώς Πέμπτη (εξαιρείται το Πάσχα)

Παράγγειλε το αγαπημένο σου φαγητό από Marinado και πού ξέρεις… μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός! Αν όχι, τουλάχιστον θα απολαύσεις ένα πεντανόστιμο φαγητό!

Ώρες Λειτουργίας
Δευτέρα-Παρασκευή 11:30-22:00
Σάββατο 18:00-22:00

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending