fbpx

«Έρχεται» νέα ταινία Barbie και οι πρωταγωνιστές της ταιριάζουν απόλυτα στους ρόλους τους!

Η Barbie «έρχεται» με τη νέα της ταινία κι αυτήν τη φορά με πραγματικούς ηθοποιούς! Η παραγωγή αντιμετώπισε δυσκολίες να βρει πρωταγωνιστή για τον ρόλο του Ken, αλλά τελικά τα κατάφερε (και κατά τη γνώμη μας, δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο)!

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας Barbie αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2022 στα στούντιο Leavesden της Warner Bros, στο Λονδίνο, με στόχο να βγει στους κινηματογράφους το 2023.

Συγκεκριμένα, για την ταινία γίνεται λόγος σχεδόν τρία χρόνια τώρα, αφού αρχικά θα αποτελούσε τον εορτασμό των 60 χρόνων της κούκλας. Ωστόσο, η παραγωγή βρισκόταν στη φάση εύρεσης πρωταγωνιστών και τελικά φέτος τα κατάφερε!

Μάθε ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές της ταινίας Barbie:

1
Margaret Robie ως Barbie

tainia barbie
Celebrity Land

Οι παραγωγοί της σειράς φαίνεται να «βρήκαν» την Barbie στο πρόσωπο της Margot Robbie. Η αλήθεια είναι ότι «της φέρνει» αρκετά!

Ενώ η Robbie έχει «κλείσει» την συμφωνία καιρό τώρα (και συγκεκριμένα από το 2019), για τον ρόλο του Ken δυσκολεύτηκαν λίγο (αλλά τελικά τα κατάφεραν).

H Margot Robbie έχει δηλώσει πως: «Παίζοντας με την Barbie, προωθείται η αυτοπεποίθηση, η περιέργεια και η επικοινωνία μέσα στο ταξίδι ενός παιδιού προς την ανακάλυψη του εαυτού του».

«Στα 60 χρόνια σχεδόν του brand, η Barbie έχει ενδυναμώσει τα παιδιά ώστε να ονειρεύονται τους εαυτούς τους σε φιλόδοξους ρόλους, από πριγκίπισσες μέχρι προέδρους», προσθέτει, δηλώνοντας πως είναι τιμή της να αναλαμβάνει έναν τέτοιο ρόλο!

2
Ryan Gosling ως Ken

tainia barbie
mother.gr

Η παραγωγή τελικά κατάφερε να βρει και τον Ken… στο πρόσωπο του Ryan Gosling (WOW)!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline, ο ηθοποιός αρχικά είχε τους ενδοιασμούς του για το αν θα δεχόταν τη συγκεκριμένη πρόταση, αφού το πρόγραμμα του είναι πολύ πιεσμένο. Ωστόσο, για την παραγωγή αποτελούσε τη μοναδική επιλογή και προσπάθησε πολύ για να τον πείσει και εν τέλη τα κατάφερε!

Γράψε μας σε σχόλιο αν ανυπομονείς να δεις την ταινία της Barbie με το συγκεκριμένο δίδυμο πρωταγωνιστών!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending