fbpx

Η Apple καινοτομεί (ξανά) και σου δίνει εξαρτήματα για να φτιάχνεις μόνος το κινητό σου!

Η Apple όπως φαίνεται δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τις καινοτόμες ιδέες που φέρνει στην αγορά κάθε φορά, αφού βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά από τις πρωτοποριακές τεχνολογικές εξελίξεις!

Έρχεται, λοιπόν, με μια καινούρια ιδέα και καινοτομεί (ξανά), δίνοντάς σου τα εξαρτήματα για να φτιάχνεις πλέον -μόνος/η- σου το κινητό σου. Έτσι θα επιτρέψει στους πελάτες της να έχουν πρόσβαση στα γνήσια ανταλλακτικά και εργαλεία της Apple!

Μάθε περισσότερα:

1
Ποιες συσκευές αφορά;

Apple ergalia gia na ftiaxis to kinito sou
Fuentitech.com

Αυτή η ιδέα προς το παρόν θα είναι διαθέσιμη μόνο για τις σειρές iPhone 12 και iPhone 13 και σύντομα αναμένεται να ακολουθήσουν οι υπολογιστές Mac που διαθέτουν M1 επεξεργαστή!

2
Πότε θα είναι διαθέσιμη η ιδέα & πού θα επικεντρωθεί;

Apple ergalia gia na ftiaxis to kinito sou
Freepik.com

Η επισκευή αυτοεξυπηρέτησης (Self Service Repair) θα είναι διαθέσιμη στις αρχές του επόμενου έτους, στις ΗΠΑ και θα επεκταθεί σε πρόσθετες χώρες καθ’ όλη τη διάρκεια του 2022.

Η αρχική φάση του προγράμματος θα επικεντρωθεί στις πιο συχνά εξυπηρετούμενες μονάδες, δηλαδή αυτά που συνήθως χαλάνε πιο εύκολα στους περισσότερους πελάτες, όπως: η οθόνη iPhone, η μπαταρία και η κάμερα!

Υ.Γ: Η δυνατότητα για επιπλέον επισκευές (πέραν των πιο πάνω) θα είναι διαθέσιμη αργότερα μέσα στο 2022.

3
Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσεις;

Apple ergalia gia na ftiaxis to kinito sou
Youtube.com

Για να διασφαλίσεις ότι μπορείς να εκτελέσεις με ασφάλεια την επισκευή, είναι σημαντικό να διαβάσεις πρώτα το εγχειρίδιο επισκευής.

Στη συνέχεια, θα κάνεις μια παραγγελία για τα γνήσια ανταλλακτικά και εργαλεία της Apple, χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό κατάστημα επισκευής αυτοεξυπηρέτησης της Apple. Μετά την επισκευή, μπορείς να επιστρέψεις το χρησιμοποιημένο μέρος για ανακύκλωση και θα λάβεις πίστωση προς την αγορά σου!

Εσύ θα δοκίμαζες να επισκευάσεις μόνος σου το κινητό σου με τα εξαρτήματα της Apple; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending