fbpx

Έπαιξαν «θάρρος ή αλήθεια» αποκαλύφθηκαν ζευγαράκια & είδαν τους συγγενείς τους από κοντά!

Ακόμη μια εβδομάδα με τα επεισόδια του GNTM 4 να μας κρατάνε συντροφιά, αλλά και να μας ανοίγουν την όρεξη αυτήν τη φορά, αφού στο επεισόδιο της Δευτέρας 22/11 «τσάκισαν» σαντουιτσάρες, ενώ φωτογραφίζονταν με την Ισμήνη.

Στο πρώτο επεισόδιο της εβδομάδας, λοιπόν, τα μοντέλα έκαναν τα πιο περίεργα φρούτα υπό τις οδηγίες του πιο ξινού πελάτη, που στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι ήταν ηθοποιός και ήθελε απλά να τους σπάσει τα νεύρα. Έπειτα απόλαυσαν «βρώμικο» μαζί με την Ισμήνη… Ωστόσο, η συνεργασία αυτή φαίνεται να μην λειτούργησε για ένα μοντέλο, αφού αποχώρησε για δεύτερη φορά, μιας και ήταν «επιστροφή»! Αυτός ήταν ο Ντίνος.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 23/11 τα μοντέλα έπαιξαν «θάρρος ή αλήθεια» για να γνωριστούν καλύτερα… αλλά μερικές ερωτήσεις τους έφεραν σε δύσκολη θέση. Ενώ αποκαλύφθηκαν τα ζευγάρια του σπιτιού. Δηλαδή η Όλγα και ο Στυλιανός και η Ειρήνη με τον Ναπολέων. Στη συνέχεια έπεσε πολύ κλάμα, καθώς οι γονείς, τα αδέρφια ή και οι φίλοι των παικτών επισκέφθηκαν το σπίτι του GNTM για τη δοκιμασία αποχώρησης! Ο Κύπριος φώναζε πεθερούλα στη μαμά της Όλγας, αφού νόμιζε ότι οι κάμερες δεν έγραφαν… #oups!

Φυσικά, ο κόσμος των social media δεν έμεινε απαθής σε όσα είδαμε και έτσι για ακόμη μια εβδομάδα έπεσε τρελό τρολάρισμα με tweets και memes!

Δες πιο κάτω τα πιο αστεία posts που ξεχωρίσαμε:

Εσύ με ποιο post γέλασες περισσότερο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending