fbpx

La Casa de Papel: Το Netflix επιστρέφει με νέα σειρά αποκλειστικά αφιερωμένη στον Berlin!

«Θα ολοκληρωθεί ποτέ ή όχι αυτή η σειρά;» Αυτό αναρωτιόμασταν όταν τελειώναμε -σε μια μόνο ημέρα- την κάθε σεζόν του “La Casa de Papel”… Αφού από ένα σημείο και μετά, ακόμα και οι φανατικοί της σειράς άρχισαν να σκέφτονται «τι άλλο θα συμβεί»!

Μπορεί, το τέλος να ορίστηκε στις 3 Δεκεμβρίου 2021, όπου θα δούμε το τελευταίο part της σειράς, αλλά το Netflix αποφάσισε να μην μας αφήσει χωρίς μια γεύση από “La Casa de Papel”!

Είναι επίσημο, λοιπόν! Πριν από λίγες ώρες, το Netflix ανακοίνωσε μια νέα σειρά αφιερωμένη σε ένα από τους πιο δυνατούς χαρακτήρες της σειράς, τον Berlin. Όπως καταλαβαίνεις, το Netflix δεν θέλει να αποχωριστεί με τίποτα την τόση επιτυχία που του έφερε το “La Casa de Papel” – λογικό!

Δες πιο κάτω όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τη νέα σειρά:

«Η ληστεία μπορεί να φτάνει στο τέλος της, αλλά η ιστορία δεν τελειώνει ποτέ…», έτσι έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter το Netflix, ανακοινώνοντας τη δημιουργία μιας νέας spin off σειράς.

Η σειρά θα έχει τον τίτλο “Berlin”, μιας και αφορά αποκλειστικά τη ζωή και το έργο του Berlin πριν από το “La Casa de Papel”, ενώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα ενσαρκώνει φυσικά και πάλι ο ηθοποιός Pedro Alonso!

Σου υπενθυμίζω πως ο Berlin ήταν ένας από τους κύριους πρωταγωνιστές που σκοτώθηκε στο τέλος της πρώτης σεζόν, παρ’ όλα αυτά, μέσα από flashbacks είχαμε μάθει τον ρόλο που είχε στην οργάνωση της ληστείας, αλλά και τη σχέση του με την Τατιάνα.

Δυστυχώς, όμως, το Netflix δεν μας έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την ιστορία αυτής της νέας σειράς… άρα θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι το 2023, όταν θα κάνει πρεμιέρα. Είμαστε σίγουροι ότι ανυπομονείς κι εσύ όσο εμείς για να μάθεις επιτέλους τα πάντα για τον Berlin!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pedro Alonso (@pedroalonsoochoro)

1
Όταν το “La Casa de Papel” συναντά… το “Squid Game”!

Θα έχεις ήδη διαβάσει σε προηγούμενο άρθρο μας, πως θα υπάρξει κορεάτικο remake της επιτυχημένης σειράς “La Casa de Papel”.

Αυτό, όμως, που δεν γνωρίζεις είναι ότι ένας από τους ηθοποιούς που θα λάβει μέρος στο remake είναι… ο Park Hae-Soo, ο ηθοποιός που συμμετείχε στην επίσης επιτυχημένη σειρά “Squid Game”.

Με αφορμή, λοιπόν, την ανακοίνωση του Netflix για τον ερχομό της νέας σειράς “Berlin”, ένα video «έσκασε» στον επίσημο λογαριασμό του “La Casa de Papel” στο Instagram.

Στο video εμφανίζεται το νούμερο 218 του “Squid Game” (ο ένας από τους φιναλίστ του παιχνιδιού) να φορεί τη διάσημη μάσκα του Dali, τη μάσκα που του έδωσε ο ίδιος ο Pedro Alonso. Βγάζοντας τη μάσκα, ο Park Hae-Soo μας ανακοινώνει πως θα ενσαρκώσει τον ρόλο του Berlin στην κορεάτικη version της σειράς!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by La Casa de Papel (@lacasadepapel)

Συγκεκριμένα λέει, «χαιρετώ τους φαν του Netflix σε όλο τον κόσμο. Στην κορεάτικη εκδοχή έχουμε επίσης μια ξεχωριστή μάσκα. Όταν θα κυκλοφορήσει, την επόμενη χρονιά, θα δώσω μια τέτοια στον Pedro». Ο ίδιος εκφράζει τη τιμή που νιώθει γι’ αυτόν τον ρόλο και ελπίζει η σειρά να έχει την ίδια ανταπόκριση και αγάπη, όπως η Ισπανική!

2
Το επίσημο trailer της τελευταίας σεζόν!

Μέχρι, όμως, η spin off σειρά και το κορεάτικο remake να είναι διαθέσιμα στις οθόνες μας, εμείς ας απολαύσουμε το επίσημο (και τελευταίο) trailer της σειράς “La Casa de Papel” και ας ετοιμαστούμε για την πρεμιέρα στις 3 Δεκεμβρίου 2021!

Είσαι έτοιμος να ακούσεις για τελευταία φορά (μπορεί και όχι) το “una mattina mi son svegliato, o bella ciao, bella ciao, bella ciao ciao ciao;

Γράψε μας στα σχόλια για ποιο από αυτά ανυπομονείς περισσότερο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending