fbpx

Ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο παζαράκι ανοίγει τις πόρτες του στη Λεμεσό!

Τα φετινά Χριστούγεννα μοιάζουν πιο μαγικά από ποτέ, αφού δεκάδες είναι τα εοραστικά παζαράκια και τα χριστουγεννιάτικα χωριά που στήνονται ανά το παγκύπριο.

Μεταξύ αυτών, την εμφάνισή του κάνει και ένα πρωτοποριακό και χριστουγεννιάτικο pop-up market στη Λεμεσό, το οποίο σίγουρα δεν θέλεις να χάσεις!

Δεδομένου του πλήγματος που δέχθηκαν πολλές μικρές επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η Εύα και η Luzdary αποφάσισαν να δημιουργήοσυν αυτήν την «αγορά», προσφέροντάς τους έναν χώρο για να αναδείξουν τις δημιουργίες τους στο κοινό!

Μάθε πού και πότε θα ανοίξει το Handmade Pop Up Market στη Λεμεσό:

Το Handmade Pop Up Market είναι σίγουρα η must-visit εκδήλωση του Δεκέμβρη! Εκεί θα έχεις την ευκαιρία να δεις και να αγοράσεις τις δημιουργίες Κυπρίων καλλιτεχνών, από διάφορους τομείς (κοσμήματα, διακοσμητικά, χειροτεχνίες, γλυκά κ.α.), έτσι δεν χρειάζεται να τριγυρνάς από κατάστημα σε κατάστημα για τα χριστουγεννιάτικά σου δώρα!

Η εκδήλωση είναι μια πρωτοβουλία της Luzdary και της Εύας. Η Luzdary είναι η κάτοχος του λογαριασμού Handmade in Cyprus στο Instagram, το οποίο σκοπό έχει να υποστηρίξει και να προωθήσει τοπικά χειροποίητα προϊόντα.

Instagram.com/@roots.thespace

Από την άλλη, η Εύα είναι η ιδιοκτήτρια του χώρου Roots-the-Space, όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση. Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί την πρώτη αγορά που θα φιλοξενηθεί στον νέο αυτό χώρο, που βρίσκεται στην παλιά πόλη της Λεμεσού (στην οδό Ankara 22, Λεμεσός, 3042)!

Το “Handmade Pop Up Market” θα διαρκέσει 2 μέρες, από το Σάββατο 11 μέχρι την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 έως τις 20:00. Ενώ θα φιλοξενήσει σχεδόν 30 πωλητές από όλες τις εγχώριες βιομηχανίες, παρέχοντας έτσι στους παρευρισκόμενους μια ποικιλία επιλογών… φιλικές προς την τσέπη.

H είσοδος είναι ελεύθερη και θα ακολουθηθούν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης της σάρωσης SafePass κατά την είσοδο!

Instagram.com/@handmade.in.cyprus

1
Οι πωλητές που θα βρεις εκεί:

Claroplants, BAO Balance Board, Makers Block, Cakebox, Pinna Nobilis Bookworks, Stripe and Beat, Pixie Flames, Eliza Georgiadou, Cakeology, Aimerlavie, Be Creative Christiana, Chain it up, Com.el.sand, Rea Textiles, Rahera Handmade Creations, Ceramics by Marianna, Gigi’s Craft Box, Zes Customs, My Rose Gift Boutique, The Rainbow Atelier, Candle Bar, Quilting Crafter, Zouzounel και Emily Larcou.

Τι λες; Πάμε για Christmas shopping το ΣΚ;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending