fbpx

Βραβείο «Εργοδότης Ισότητας» για το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus!

Με μεγάλη υπερηφάνεια το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus βραβεύτηκε την Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021, στην τελετή απονομής Πιστοποίησης από τον Εθνικό Φορέα Πιστοποίησης Επιχειρήσεων, για την Εφαρμογή Καλών Πρακτικών για την Ισότητα των φύλων στο εργασιακό περιβάλλον. Το Βραβείο «Εργοδότης Ισότητας» παρέλαβε η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, κα. Γεωργία Κυριάκου.

Η πιστοποίηση αυτή του Βρετανικού Πανεπιστημίου της Κύπρου, αποτελεί επιβράβευση της δέσμευσης του Πανεπιστημίου για την προώθηση της ίσης μεταχείρισης και των ίσων ευκαιριών μεταξύ ανδρών και γυναικών, σε όλα τα επίπεδα και δραστηριότητες στον χώρο εργασίας.

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus λειτουργεί στην Κύπρο από το 2012 και βρίσκεται κάτω από την ακαδημαϊκή ομπρέλα του University of Central Lancashire (UCLan) του Ηνωμένου Βασιλείου. Είναι πλήρως αδειοδοτημένο από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου, καθώς και από τον Φορέα Διασφάλισης Ποιότητας της Αγγλίας (QAA). Προσφέρει άριστη Κυπριακή-Βρετανική Ανώτατη εκπαίδευση, σε πτυχιακό, μεταπτυχιακό αλλά και ερευνητικό επίπεδο.

Δομημένο σε ισχυρές ακαδημαϊκές αρχές, το UCLan Ηνωμένου Βασιλείου, ως το μητρικό Πανεπιστήμιο, μετράει περισσότερα από 190 χρόνια ιστορίας, καθώς θεωρείται ένα από τα πιο αξιόλογα και πλουσιότερα Δημόσια Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου. Η μοναδική αυτή συνέργεια, αντικατοπτρίζεται στο γεγονός ότι οι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus λαμβάνουν ΔΥΟ ΠΤΥΧΙΑ, από τα Πανεπιστήμια UCLan Cyprus και UCLan UK, πλήρως αναγνωρισμένα σε Κύπρο, Ηνωμένο Βασίλειο, Ευρώπη αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο.

Το University of Central Lancashire συγκαταλέγεται για 6η συνεχή χρονιά ανάμεσα στα 1.000 καλύτερα πανεπιστήμια παγκοσμίως, σύμφωνα με τη διεθνή λίστα κατάταξης πανεπιστημίων Times Higher Education World University Rankings 2021 και βρίσκεται στο 6,5% των καλύτερων πανεπιστημίων παγκοσμίως (CWUR 2020/1). Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τη φοιτητική του κοινότητα να αριθμεί περισσότερους από 35.000 φοιτητές από 150 και πλέον χώρες.

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus εργοδοτεί σήμερα 192 συνολικά υπαλλήλους, ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό. Έχει ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό και αναγνωρίζει ότι το Προσωπικό του είναι το σημαντικότερο περιουσιακό του στοιχείο και επενδύει συνέχεια σε αυτό.

To Πανεπιστήμιο πήρε πολλά βραβεία και διακρίσεις και πιστοποιήθηκε, μεταξύ άλλων, με το “Πρότυπο Sound Industrial Relations – Υγιείς Εργασιακές σχέσεις, Σύγχρονες Επιχειρήσεις” και με το Βραβείο “Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον”, από τα Education Leaders Awards της Ελλάδας.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending