fbpx

H Cablenet πιστοποιείται για την «Εφαρμογή Καλών Πρακτικών για την Ισότητα των Φύλων στο Εργασιακό Περιβάλλον»!

H Cablenet πιστοποιείται από τον Εθνικό Φορέα Πιστοποίησης Επιχειρήσεων: «Εφαρμογή Καλών Πρακτικών για την Ισότητα των Φύλων στο Εργασιακό Περιβάλλον»

Η Cablenet, μετά από συστηματική και συνεχόμενη ομαδική προσπάθεια, έχει επιτυχώς πιστοποιηθεί εκ νέου, από τον Εθνικό Φορέα Πιστοποίησης Επιχειρήσεων για την «Εφαρμογή Καλών Πρακτικών για την Ισότητα των Φύλων στο Εργασιακό Περιβάλλον». Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη φορά που η Cablenet πιστοποιήθηκε ως Εργοδότης Ισότητας ήταν το 2015.

Η επιβράβευση, αυτής της ομαδικής προσπάθειας, επισφραγίστηκε από τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Ανδρέα Ζαχαριάδη, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Λεβέντειος Πινακοθήκη στις 16 Δεκεμβρίου 2021, όπου απένειμε το βραβείο στην Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Cablenet, κ. Χρυστάλλα Καραγιώργη.

Αυτή η επιτυχία, έρχεται σαν επιστέγασμα των συστηματικών και συνεχόμενων προσπαθειών της εταιρείας στην εφαρμογή τέτοιων πολιτικών, που αποδεικνύουν τη δέσμευση της Cablenet για συνεχή εξέλιξη και βελτίωση των πρακτικών της για την Ισότητα των Φύλων, λαμβάνοντας πολύ σοβαρά υπόψη θέματα που αφορούν συνθήκες ισότητας των φύλων, ισότητας ευκαιριών ανέλιξης και κατάρτισης, συμφιλίωσης επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής καθώς και της αντιμετώπισης της παρενόχλησης και σεξουαλικής παρενόχλησης και ισότητας.

Ο Εθνικός Φορέας Πιστοποίησης Επιχειρήσεων μετά και την ανανέωση της πιστοποίησης που ήδη κατέχει η εταιρεία Cablenet ως Εργοδότης Ισότητας, έρχεται να επιβεβαιώσει και να ανταμείψει τις ενέργειες αυτές.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending