fbpx

Κοψιάλης & Αντετοκούνμπο τρελάθηκαν και χαρίζουν σπίτι στο μεγαλύτερο giveaway του Insta!

Έχουμε δει giveaways και giveaways από Κύπριους και Έλληνες influencers, αλλά αυτό σίγουρα δεν το έχουμε δει ΠΟΤΕ ξανά πριν!

Ο δημοφιλής YouTuber και αγαπητός στο κοινό για τα τεράστια giveaways του, Αλέξανδρος Κοψιάλης, το 2022 είπε να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και μαζί με τον “Greek Freak”, Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα τρία του αδέρφια, Θανάση, Κώστα και Άλεξ, ετοίμασαν τον διαγωνισμό με το μεγαλύτερο έπαθλο στην ιστορία των ελληνικών social media.

Κοψιάλης και Αντετοκούνμπρος, λοιπόν, τρελλάθηκαν και προσφέρουν σε έναν υπερτυχερό… ένα σπίτι αξίας μεγαλύτερης των 100.000 ευρώ, επιπλωμένο και με θέα στην Ακρόπολη! Τι άλλο να ζητήσει κανείς;!

Δες πιο κάτω το post & μην ξεχάσεις να ακολουθήσεις τα βήματα για να διεκδικήσεις το σπίτι:

Όπως αναφέρει ο Κοψιάλης στα stories του, τα αδέρφια Αντετοκούνμπο ήταν αυτοί που τον προσέγγισαν με στόχο να γίνει αυτό το τεράστιο giveaway (που ετοιμάζεται εδώ και μήνες), μιας και τον θεωρούν έναν από τους μεγαλύτερους influencers στην Ελλάδα! Και όχι άδικα θα πούμε εμείς…

Στο video που ανέβασαν στο Instagram, μπορείς να δεις και τα δωμάτια του σπιτιού, ενώ για να συμμετάσχει κανείς, πρέπει απλά να ακολουθήσει τους λογαριασμούς των αδελφών Αντετοκούνμπο (Antetokounbros), του Γιάννη, Θανάση, Κώστα και Άλεξ Αντετοκούνμπο και φυσικά αυτόν του Αλέξανδρου Κοψιάλη. Α και μην ξεχάσεις να κάνεις και ένα like στο post!

Το giveaway ξεκίνησε την Τρίτη 04/01/22 (στις 15:00) και λήγει την Παρασκευή 04/03/22 (στις 18:00).

Σημειώνεται ότι η επιλογή του νικητή θα γίνει με τυχαίο τρόπο, την Παρασκευή 04/03/22 και ώρα 18:01, σε LIVE μετάδοση από το account Κοψιάλη, μέσω πιστοποιημένης εφαρμογής, ώστε να είναι δίκαιη για όλους και να έχουν όλοι ίσες πιθανότητες να κερδίσουν αυτό το τεράστιο και συνάμα υπέροχο δώρο!

Καλή τύχη σε όλους! Εσένα πώς σου φαίνεται αυτό το giveaway; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending