fbpx

Εσύ θα έκανες «αποχή» από τα social media για 2 ολόκληρους μήνες ώστε να πάρεις €2.380;

Πλέον τα social media είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και δυστυχώς οι περισσότεροι από εμάς δύσκολα θα μπορούσαμε να ζήσουμε χωρίς αυτά!

Έχεις φανταστεί, όμως, πώς θα ήταν αν έκανες ένα μικρό «διάλλειμα» από αυτά και να τα έκλεινες για λίγο καιρό – συγκεκριμένα 2 μήνες; Αν δεν σου φαντάζει τοοόσο έξω-πραγματική η ιδέα, τότε η πιο κάτω είδηση σίγουρα σε ενδιαφέρει!

Η εφαρμογή “Uptime”, θέλοντας να διαπιστώσει πόσο εξαρτημένοι είμαστε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διεξάγει ένα κοινωνικό πείραμα, στο οποίο μπορείς να συμμετέχεις κι εσύ, κάνοντας απλά μια αίτηση!

Μάθε πώς μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή:

Με το συγκεκριμένο πείραμα, λοιπόν, η εφαρμογή “Uptime” θέλει διαπιστώσει κατά πόσο μπορεί να επηρεαστεί η καθημερινότητα, η παραγωγικότητα, η ψυχική ευεξία, αλλά και η αυτοβελτίωση ενός ατόμου, όλον τον καιρό (2 μήνες) που θα απέχει από κάθε είδους επαφή με τα TikTok, Instagram, Facebook, Twitter.

Και επειδή τα άτομα που βρίσκονται πίσω από την ενέργεια -μάλλον- μπορούν να καταλάβουν πόσο δύσκολο είναι αυτό που ζητάνε σου δίνουν αμοιβή και μάλιστα αρκετά καλή, καθώς αν σε επιλέξουν για το πείραμα θα πάρεις €2.380! 

Freepik.com

Όπως αναφέρει η εφαρμογή: «Θα ζητήσουμε από τον επιλαχόντα ‘αρνητή των social media‘ να απαντά συχνά σε ερωτηματολόγια και θα ζητηθεί να κρατήσει γραπτώς, αλλά και σε μορφή βίντεο, ημερολόγιο όλης της εμπειρίας του…

Θέλουμε να ανακαλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες μπορούμε για το πόσο μπορεί ένα άτομο να ξοδέψει χρόνο βελτιώνοντας τον εαυτό ή τις γνώσεις του, μαζί με την ευεξία και την παραγωγικότητά του, εφόσον μειώνει τον χρόνο που ξοδεύει στα social media -γνωστό ως doom scrolling

1
Πώς μπορείς να κάνεις αίτηση

Freepik.com

Αν θέλεις να είσαι εσύ ο/η τυχερός/ή που θα γίνει το «πειραματόζωο», εμ αρνητής των social media εννοώ, μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή εδώ, ωστόσο θα πρέπει να βιαστείς διότι η προθεσμία τελειώνει στις 21 Φεβρουάριου!

Άραγε εσύ θα μπορούσες να ζήσεις χωρίς τα social media για 2 μήνες; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending