fbpx

Οι νέες κούκλες της σειράς Barbie Fashionistas προάγουν τη διαφορετικότητα & μας αρέσουν!

Μεγαλώνοντας όλοι μας έχουμε αναπτύξει στο μυαλό μας κάποια «πρότυπα ομορφιάς», τα οποία θεωρούμε ως «ιδανικά». Ένα από αυτά τα παραδείγματα ήταν -ίσως- για πολλές κοπέλες και η Barbie, ως μια «καλλίγραμμη» και πανέμορφη κούκλα!

Η νέα της κίνηση, όμως, μας αρέσει πολύ, αφού τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ότι κάνει μια προσπάθεια να στηρίξει τη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η νέα σειρά Barbie Fashionistas, λοιπόν, περιλαμβάνει την Barbie με ακουστικά βαρηκοΐας και τον Ken με λεύκη, καθώς και άλλες κούκλες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Στόχος: η αποδοχή της διαφορετικότητας!

Δες πιο κάτω περισσότερα:

toybook.com/Mattel

Η Barbie παρουσιάζεται με ακουστικά βαρηκοΐας, με σκοπό να αντικατοπτρίζει τα άτομα με αναπηρίες, όπως η απώλεια ακοής. Επιπλέον, ο Κεν παρουσιάζεται με λεύκη για να επιτρέψει στα παιδιά να δημιουργήσουν ακόμα περισσότερες ιστορίες μέσα από τον κόσμο που βλέπουν γύρω τους!

Εκτός από αυτές τις 2 κούκλες, η φετινή σειρά Fashionistas προσφέρει μια ποικιλία επιλογών, αφού έχει περισσότερες από 175 εμφανίσεις, με διαφορετικά χρώματα στο δέρμα, τα μάτια, στα είδη μαλλιών, σε σωματότυπους (όπως μικρότερο μπούστο, καμπύλες, petite, tall), με διάφορα στυλ και με ειδικές δεξιότητες.

Συγκεκριμένα, οκτώ από τις δέκα πιο δημοφιλείς κούκλες της σειράς ήταν «διαφορετικές», εμπνέοντας τα παιδιά να βρουν την κούκλα που τα αντιπροσωπεύει!

Η εταιρεία θεωρεί σημαντικό να ενθαρρύνει τα παιδιά να παίζουν με κούκλες που αντικατοπτρίζουν στοιχεία του εαυτού τους, καθώς τα βοηθούν να κατανοήσουν τη σημαντικότητα της ένταξης και της συμπερίληψης στην κοινωνία.

Γράψε μας σε σχόλιο τις σκέψεις σου για τις νέες κούκλες Barbie Fashionistas!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending