fbpx

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κέρδισε μια Samsung TV LED 43” και αυθεντικά προϊόντα Liverpool & Real Madrid!

 

Πλησιάζει η πιο “ιερή” στιγμή για όλους τους ποδοσφαιρόφιλους, ο μεγάλος τελικός του UEFA Champions League! Αυτό το Σάββατο 28/05, όλοι θα είμαστε συντονισμένοι για να παρακολουθήσουμε το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ Liverpool και Real Madrid! Κι εννοείται πως δεν θα αφήναμε μια τέτοια στιγμή να περάσει χωρίς να ετοιμάσουμε κάτι ξεχωριστό!

Το StudentLife μαζί με την Domino’s Pizza και τα Public σου κάνουν δώρο το πιο ολοκληρωμένο experience για να απολαύσεις τον μεγάλο τελικό!


Λάβε τώρα μέρος στο “THE CHAMPIONS FINAL” GIVEAWAY στο Instagram account του StudentLife και ΚΕΡΔΙΣΕ:

  • 1 τηλεόραση Samsung LED 43” 4K UHD Smart από τα καταστήματα Public για να παρακολουθήσεις τον αγώνα,

  • 1 BUNDLE με αυθεντικά προϊόντα της Liverpool & 1 BUNDLE με αυθεντικά προϊόντα της Real Madrid για να νιώσεις πως βρίσκεσαι στο γήπεδο και στηρίζεις την ομάδα σου,

  • και φυσικά 10 medium πίτσες Domino’s για να κάνεις την απόλαυση ακόμα μεγαλύτερη τη βραδιά του τελικού!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα βήματα στο πιο κάτω post!


Μπορείς να λάβεις μέρος όσες φορές θέλεις, όσα περισσότερα comments κάνεις τόσο το καλύτερο, γιατί θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις! Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 26/5 το βράδυ και θα παραλάβουν τα δώρα τους την Παρασκευή 27/5.


Και μην ξεχάσεις… Μπορείς να απολαύσεις τον μεγάλο τελικό και κάθε ποδοσφαιρική βραδιά, παρέα με το Football Deal της Domino’s Pizza – 2 medium pizzas, 1 portion of chicken, 1 Mozzarella sticks & 1 Twisty bread με μόνο €23.99!?⚽ Ή κάνε τα όλα Χ2 με μόνο €34.99! Βάλε την παραγγελία σου στο dominos.com.cy ή στο 77778558

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending