fbpx

GNTM 5: Αυτοί έκαναν δοκιμαστικά για τη νέα κριτική επιτροπή – Ανάμεσά τους και 2 Κύπριες!

Οι προετοιμασίες για το το φετινό GNTM έχουν ξεκινήσει προ πολλού και οι αλλαγές που θα δούμε είναι πολλές. Μικρή υπενθύμιση ότι το όριο ηλικίας φέτος έχει φτάσει τα 80 χρόνια και πρόκειται να δούμε μόνο γυναίκες!

Η επιστροφή της Βίκυς Καγιά είναι γεγονός και στο πλευρό της πρόκειται να παραμείνει ο Γιώργος Καραβάς (του οποίου ο ρόλος του δεν είναι ξεκάθαρος ακόμη).

Όπως ήδη ξέρεις η κριτική επιτροπή αλλάζει και θα υπάρξουν νέα πρόσωπα στους ρόλους των κριτών. Τα δοκιμαστικά για τη συμπλήρωση της 4άδας, λοιπόν, άρχισαν και ανάμεσά τους βρέθηκαν και 2 Κύπριες!

Δες ποιοι έκαναν δοκιμαστικά για τη νέα κριτική επιτροπή:

1
Σοφία Χατζηπαντελή & Βάσω Κολλιδά

Instagram.com/@sophiahadjipanteli/Instagram.com/@vasso_kollida

Η Κύπρια Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένα μοντέλο που έγινε ευρέως γνωστό λόγω των πυκνών φρυδιών του!

Μάλιστα η Κύπρια κάνει καριέρα στο εξωτερικό εδώ και αρκετά χρόνια και ίσως φέτος να τη δούμε (και να τη γνωρίσουμε καλύτερα) μέσα από το reality μόδας!

Μαζί της έκανε δοκιμαστικό για την κριτική επιτροπή και το μοντέλο – παρουσιάστρια Βάσω Κολλιδά.

2
Ορσαλία Παρθένη & Θανάσης Κρίκης

Instagram.com/@orsaliaparthenis/Gossip-tv

Η δεύτερη 2άδα που πέρασε από τα δοκιμαστικά είναι η σχεδιάστρια και επικεφαλής του οίκου μόδας Parthenis, Ορσαλία Παρθένη και ο φωτογράφος Θανάσης Κρίκης. 

Παρ’ όλα αυτά, σε δηλώσεις του ο φωτογράφος είχε αναφέρει πως δεν είναι σύμφωνος με τις δοκιμασίες στις οποίες υποβάλλονται τα μοντέλα του reality.

3
Αρετή Ντάρμα & Χρήστος Πετρίδης

vipnews.gr/Yes I Do

Ακόμη από τα δοκιμαστικά πέρασαν και η Αρετή Ντάρμα, η οποία είναι ιδιοκτήτρια ενός γραφείου PR το οποίο έχει ως πελάτες μεγάλους οίκους μόδας, όπως επίσης και ο σχεδιαστής Χρήστος Πετρίδης του οίκου “Faliakos”.

4
Βίκυ Κουλιανού & Κωνσταντίνα Ευριπίδου 

Instagram.com/@vicky_koulianoy/Instagram.com/@con_ev

Η Βίκυ Κουλιανού είναι μοντέλο, ηθοποιός και σχεδιάστρια ρούχων, η οποία εμφανίστηκε στο GNTM 4 και αποθεώθηκε από το κοινό και φυσικά από τους παίκτες/τριες του διαγωνισμού! Παρ’ όλα αυτά δεν διευκρινίστηκε αν το δοκιμαστικό της αφορούσε τον ρόλο της κριτή ή της coach…

Πάμε και στη 2η Κύπρια που βρέθηκε στα δοκιμαστικά και δεν είναι άλλη από την Κωνσταντίνα Ευριπίδου.

Η Κύπρια παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός και πρώην μοντέλο στέφθηκε “Miss Cyprus” το 2004 στα κυπριακά καλλιστεία και μάλλον φέτος θα βρίσκεται στην παραγωγή του GNTM για την επιλογή των μοντέλων που θα δηλώσουν συμμετοχή στο νησί μας, όμως, ο ρόλος της εξακολουθεί να είναι μυστήριο!

Υ.Γ.: Κανένα από τα πιο πάνω άτομα δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο (προς το παρόν), αλλά εμείς ανυπομονούμε να δούμε το GNTM 5, αφού -όπως φαίνεται- οι αλλαγές θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες! Εσύ θα ήθελες να δεις αυτές τις 2 Κύπριες στο reality;

Γράψε μας σε σχόλιο ποιοι θα ήθελες να είναι κριτές & ποιος “coach” στο GNTM 5!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending