fbpx

Κάνεις κλήσεις από το Messenger; Η “Meta” προσθέτει αυτό το νέο tab για να σε διευκολύνει!

Κατέβασε ένα δάκτυλο αν βαριέσαι να γράφεις γραπτά μηνύματα. Κατέβασε ένα δάκτυλο αν στέλνεις φωνητικά επειδή παίρνουν λιγότερο χρόνο. Κατέβασε ένα δάκτυλο αν προτιμάς τις κλήσεις/videocalls για να επικοινωνείς με τους φίλους σου! 😉

Ας το παραδεχτούμε, λοιπόν, οι βιντεοκλήσεις (ή έστω οι απλές κλήσεις) από το Messenger – που είναι και δωρεάν μας κάνουν τη ζωή λίγο πιο εύκολη για να μην απορούμε τι ήθελε να πει ο ποιητής όταν το autocorrect επεμβαίνει και μας αλλάζει το κείμενο σε «αλαμπουρνέζικα»…

Αν ταυτίζεσαι με όλα τα πιο πάνω, τότε σίγουρα θα λατρέψεις το νέο featured που ετοίμασε η “Meta” στο Messenger!

Μάθε πιο κάτω για το νέο “Calls” tab του Messenger:

theverge.com/Meta

Το Messenger αποτελεί μια από τις top εφαρμογές που χρησιμοποιούν καθημερινά εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως. Γι’ αυτό και η “Meta” «διάβασε» τις ανάγκες των χρηστών και δημιούργησε αυτήν τη νέα λειτουργία, ώστε να τους διευκολύνει ακόμη περισσότερο.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το ποσοστό κλήσεων στην εφαρμογή έχει αυξηθεί κατά 40% από το 2020, ενώ τονίζει πως γίνονται πάνω από 300 εκατομμύρια απλές κλήσεις και βιντεοκλήσεις, καθημερινά, μέσω του Messenger!

Το νέο “Calls” tab, λοιπόν, είναι η νέα καρτέλα που φιλοξενεί όλες τις λειτουργίες που σχετίζονται με το κομμάτι των κλήσεων και είναι ήδη διαθέσιμo στα iOS και αναμένεται να εμφανιστεί και στις Android συσκευές τις επόμενες εβδομάδες.

Συγκεκριμένα, το η καρτέλα “Calls” βρίσκεται στην κάτω μπάρα πλοήγησης, όπου τώρα υπάρχουν τα κουμπιά “Chats”, “Stories” και “People”. Πατώντας την σου εμφανίζει μια λίστα με τις επαφές σου, καθώς και ξεχωριστά κουμπιά για άμεση φωνητική ή βίντεο κλήση, με στόχο οι κλήσεις να γίνονται πιο άμεσα και γρήγορα!

Εσένα θα σε διευκολύνει αυτό το νέο tab του Messenger; Τι λες να είναι το επόμενο update που θα κάνει η “Meta”;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending