fbpx

Design Laundry Exhibition & The Catwalk Project – powered by Alexander College!

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, λόγω πανδημίας, πραγματοποιήθηκε και πάλι το Fashion Show τελειόφοιτων του Alexander College, “The Catwalk Project”, καθώς και η καλλιτεχνική έκθεση φοιτητών των κλάδων Design, “Design Laundry”, στον Πολυχώρο “The Ballroom” στη Λάρνακα.

Μια υπέροχη καλλιτεχνική συνάντηση όλων των κλάδων design του εκπαιδευτικού ιδρύματος, Graphic Design, Interior Design, Photography, Fashion, όπου όλοι οι απόφοιτοι παρουσίασαν τη δουλειά τους στο κοινό της πόλης μας.

Ένα φαντασμαγορικό show επίδειξης μόδας, που έχει πλέον γίνει θεσμός για τα καλλιτεχνικά δρώμενα της Λάρνακας, το “The Catwalk Project 2022”, επέστρεψε δυναμικά.

Για τη διεκπεραίωση και γενικότερη επιμέλεια του fashion show, εργάστηκαν οι τελειόφοιτοι του κλάδου Μόδας, υπό την καθοδήγηση του υπεύθυνου καθηγητή Μόδας Παντελή Παντελή, καθώς και των καθηγητών τους Senior Textile Lecturer Μαριάννα Πέγκα, Menswear Designer Χρίστο Αβραάμ και Specialist Ραπτικής Γεωργία Χριστοφή.

Πολλοί designers, εικαστικοί, επαγγελματίες του χώρου των τεχνών, celebrities, fashionistas, fashion bloggers και πολλοί άλλοι καλεσμένοι ήταν εκεί για να στηρίξουν τους νέους designers σ’ αυτό το πολύ σημαντικό πρώτο τους επαγγελματικό βήμα.

Για ακόμα μια χρονιά, το ακαδημαϊκό ίδρυμα Alexander College, θέλησε και τα κατάφερε να αποδείξει ότι για να οδηγηθείς στην επιτυχία σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής είναι απαραίτητη η έμπνευση και τα συνεχή κίνητρα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending