fbpx

Η Ελένη Ολυμπίου που γνωρίσαμε στο “The Voice” μας παρουσιάζει το πρώτο της τραγούδι!

Είναι γνωστό ότι η Κύπρος βγάζει πολλά ταλέντα! Ένα από αυτά, είναι και η Ελένη Ολυμπίου την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο ελληνικό “The Voice” το 2021.

Στα blind auditions του παιχνιδιού η Ελένη τραγούδησε το “Runnin'” και κατάφερε να κάνει και τους 4 coaches να γυρίσουν, με την ίδια να επιλέγει την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου και να φτάνει μέχρι την τελική τετράδα!

Στις 29 Ιουνίου 2022, κυκλοφόρησε την πρώτη της διασκευή, με μουσική του James Arthur “Empty Space” και δικούς της ελληνικούς στίχους, με τίτλο “Se Thelo Edo”. Το τραγούδι είναι διαθέσιμο σε όλα τα streaming platforms.

Εμείς θελήσαμε να γνωρίσουμε καλύτερα την Ελένη κι έτσι είχαμε μια σύντομη κουβέντα μαζί της.

Άκουσε το “Se Thelo Edo” & δες όσα μας είπε η Ελένη:

– Γεια σου Ελένη! Αρχικά θα θέλαμε να μας πεις αν σε βοήθησε (και πώς) η συμμετοχή σου στο “The Voice” στην πορεία σου στη μουσική.

«Ήταν μια μοναδική εμπειρία! Θα μπορούσε κανείς να το χαρακτηρίσει και ως σχολείο, αφού ζεις και μαθαίνεις πράγματα που κανένα πανεπιστήμιο δεν μπορεί να σου διδάξει. Προσωπικά με βοήθησε να εξέλιχθώ με την άνεσή μου στην σκηνή, καθώς και στο να έχω «στομάχι», γιατί αυτή η βιομηχανία είναι αρκετά απαιτητική!»

– Αν είχες την ευκαιρία θα δήλωνες ξανά συμμετοχή σε κάποιο μουσικό τηλε-παιχνίδι;

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ??é?? ??? (@elenioly)

«Την παρούσα στιγμή όχι, μελλοντικά -ίσως- να το ξανάκανα. Θεωρώ ότι τέτοιου είδους talent shows δίνουν την ευκαιρία στους καλλιτέχνες να αναδειχθούν, να τους γνωρίσει ο κόσμος και να ορίσουν την αφετηρία της μουσικής καριέρας τους. Φτάνει, βέβαια, να ξέρεις να το εκμεταλλευτείς σωστά

– Ποια είναι τα επόμενα βήματα και στόχοι σου;
Instagram.com/@elenioly

«Ο στόχος μου τώρα είναι να βγάλω τη μουσική μου προς τα έξω, να με γνωρίσει ο κόσμος μέσω αυτής. Θέλω ο κόσμος που με ακούει να μπορεί να με νιώσει… Θέλω να μπορώ να κάνω όποιον με ακούει να νιώθει κάτι

Εμείς ευχόμαστε στην Ελένη να πραγματοποιήσει όλα της τα όνειρα και σύντομα να ακούσουμε κι άλλα τραγούδια της! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending