fbpx

Τα παγκάκια με τη μαγική θέα που θα γίνουν το νέο Instagrammable spot της ορεινής Κύπρου!

Πολλές φορές σκεφτόμαστε πού θα πάμε μια βόλτα ή εκδρομή, ώστε να χαλαρώσουμε, να απολαύσουμε τη θέα, αλλά και να βγάλουμε νέες μοναδικές φωτογραφίες ως memories!

Γι’ αυτό κι εμείς αναζητούμε συνεχώς και ανακαλύπτουμε (για όλους εσάς) τα νέα Instagrammable σημεία του νησιού.

Αυτήν τη φορά πρόκειται για δύο παγκάκια με μαγευτική θέα στην ορεινή Κύπρο που είμαστε σίγουροι ότι θα αποτελέσουν το αγαπημένο spot για τις Insta photos μας (και όχι μόνο).

Δες πού βρίσκεται το νέο Instagrammable σημείο της ορεινής Κύπρου:

Instagram.com/@frederick_university

Αυτή η υπέροχη κατασκευή βρίσκεται στο χωριό Οδού, της επαρχίας Λάρνακας και έχει δημιουργηθεί από μια ομάδα νέων αρχιτέκοτονων που συμμετέχουν στο Architecture Summer Workshop που διοργανώνει ο σύλλογος Cyprus Architects Association!

Η κατασκευή δημιουργήθηκε υπό την επιστημονική καθοδήγηση του Αναπληρωτή Καθηγητή στο Τμήμα Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Frederick, κ. Μάριο Πελεκάνου!

Instgram.com/@frederick_university

Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να βλέπουμε κι άλλες τέτοιες ενέργειες που ομορφαίνουν το νησί μας, ειδικά από νέους ανθρώπους!

Instagram.com/@frederick_university

Τέλος, ας υπενθυμίσουμε για άλλη μια φορά τα αυτονόητα. Δεν καταστρέφουμε αυτά τα όμορφα τοπία και το περιβάλλον μας. Φροντίζουμε μετά από κάθε μας βόλτα να τα διατηρούμε όπως ακριβώς τα βρήκαμε (ή ακόμα καλύτερα -ποτέ χειρότερα-).

Εσύ πότε θα επισκεφθείς τα ξύλινα παγκάκια της Οδού;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending