fbpx

Οι γυναίκες και η επιστήμη μίλησαν… Αυτά είναι τα 5 χαρακτηριστικά του «τέλειου» άντρα!

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως ο καθένας έχει δικαίωμα να είναι όπως θέλει και να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή του!

Ωστόσο, υπάρχει μια επιστημονική πλευρά που έχει εντοπίσει τα χαρακτηριστικά του «ιδανικού» άντρα, σύμφωνα με τα γυναικεία γούστα! Δηλαδή, αυτά που ελκύουν περισσότερο τις πιο πολλές γυναίκες πάνω σε έναν άντρα.

Πιο κάτω, λοιπόν, μπορείς να δεις τα 5 χαρακτηριστικά που οι επιστήμονες κατέληξαν ότι συνθέτουν τον «τέλειο» άντρα, μελετώντας τις γυναικείες προτιμήσεις.

Δες τα πιο κάτω:

1
Χοντρά φρύδια και γωνίες προσώπου

citypatras.gr

Τα πιο πάνω χαρακτηριστικά είναι ψηλά στη λίστα των γυναικείων προτιμήσεων… Ειδικά όταν ψάχνουν για μια μακροχρόνια σχέση (όσο περίεργο κι αν ακούγεται)!

Αν και δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το «γιατί», σίγουρα θα έχουν τους λόγους τους να τα προτιμούν, όπως επίσης έχουν τους λόγους τους και οι γυναίκες που δεν τα προτιμούν!

2
Γένια

citypatras.gr

Οι επιστήμονες έκαναν μια έρευνα για το πώς τα γένια επηρεάζουν την ελκυστικότητα ενός άντρα και οι γυναίκες κλήθηκαν να επιλέξουν ανάμεσα σε άντρες με διαφορετικά γένια.

Οι περισσότερες επέλεξαν κυρίως αυτούς που είχαν γεμάτα και χοντρά γένια, τα οποία είναι περισσότερα συνδεδεμένα με την ωριμότητα και την αρρενωπότητα (τι μαθαίνει κανείς)!

3
Χαμόγελο

Freepik.com

Αγόρια μου, αν θέλετε να φαίνεσται πιο ελκυστικοί, τότε θα πρέπει να χαμογελάτε πιο πονηρά! Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι αυτό εξηγεί γιατί στις γυναίκες αρέσουν τα «κακά» αγόρια…

Τώρα μην γίνεται όλοι χούλιγκανς ή να πάτε να ληστέψετε καμιά τράπεζα (αυτά σίγουρα δεν αρέσουν σε καμιά γυναίκα)! Νομίζω μπορείς να καταλάβεις γιατί η λέξη κακά είναι μέσα σε εισαγωγικά. 😉

4
Ηλικία

Freepik.com

Αν μια γυναίκα έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα σε έναν ωραίο άντρα και τον ίδιο ωραίο άντρα σε λίγο μεγαλύτερη ηλικία, θα επέλεγε τον δεύτερο (δηλαδή τον μεγαλύτερο).

Οι άνθρωποι γίνονται πιο σοφοί, ανεξάρτητοι και αποκοτούν περισσότερη αυτοπεποίθηση όταν μεγαλώνουν!

5
Αίσθηση του χιούμορ

Freepik.com

Πώς κατέληξαν σ’ αυτό το συμπέρασμα; Σ’ ένα μπαρ υπήρχαν μερικοί άντρες (ηθοποιοί που ήταν στο κόλπο) και μια κοπέλα στο διπλανό τραπέζι (που δεν είχε ιδέα για το πείραμα).

Ένας άντρας είπε ένα αστείο και πήγε στο τραπέζι της κοπέλας και ζήτησε τον αριθμό του τηλεφώνου της. Μετά, περίμεναν να έρθει άλλη κοπέλα και έκαναν το ίδιο πράγμα 60 φορές… Τελικά, το «πείραμα» έδειξε πως όσοι είχαν χιούμορ πήραν τους περισσότερους αριθμούς τηλεφώνων!

Εσένα τι σε ελκύει περισσότερο σ’ έναν άντρα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending