fbpx

Google Maps: Νέα λειτουργία για να επιλέγεις τη διαδρομή που καίει τα λιγότερα καύσιμα!

Οι τιμές των καυσίμων (και όχι μόνο) έχουν ανεβεί ραγδαία το τελευταίο διάστημα και όλοι σκεφτόμαστε τρόπους εξοικονόμησης… αλλά δυσκολευόμαστε, αφού για όλες τις μετακινήσεις μας χρειάζεται αυτοκίνητο!

Το Google Maps έρχεται να λύσει το πρόβλημα (ή τουλάχιστον να βοηθήσει) με μια νέα λειτουργία.

Θα σου δείχνει, λοιπόν, τις πιθανές διαδρομές που υπάρχουν για τον προορισμό που θέλεις και θα μπορείς να επιλέξεις αυτήν που θα καις λιγότερα καύσιμα, καθώς θα εκτιμά το ποσοστό καυσίμων που γλιτώνεις… Τέλειο;!

Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες πιο κάτω:

Business Insider.com

Η νέα λειτουργία εφαρμόστηκε το τελευταίο διάστημα (πολύ λογικό… με τέτοιες τιμές). Συγκεκριμένα εμφανίζεται ένα μικρό λευκό με πράσινο φύλλο, το οποίο υποδηλώνει την οικολογική διάσταση.

Για να ενεργοποιήσεις τη συγκεκριμένη επιλογή, είτε έχεις Android, είτε iOS, πρέπει να ακολουθήσεις τα ακόλουθα 3 απλά βήματα: 1) πατάς «Οδηγίες», 2) τις τρεις τελίτσες πάνω δεξιά, και τέλος 3) «Επιλογές διαδρομής», όπου θα βρεις τη νέα λειτουργία.

Όταν την ενεργοποιήσεις η εφαρμογή θα σε ρωτήσει αν έχεις ηλεκτρικό, υβριδικό, βενζινοκίνητο ή diesel αυτοκίνητο και αναλόγως προτείνει την ιδανική διαδρομή για ‘σένα!

Γράψε μας σε σχόλιο πώς σου φαίνεται η νέα λειτουργία που σύντομα θα είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending